Sol ute, ikke inne...

Sola skinner, varmer meg ekstremt der den skinner inn på rommet mitt. Er det ikke deilig? Å endelig kjenne sommeren!  Så, i denne varmen gir det oss muligheter til å kle oss lettere, droppe longsene under buksa og og vi kan gå i høye heler (eller jeg kan, andre har jo gjort det uansett), og vi kan bruke masse blomster! 

Jeg blir nødt til å flytte tilbake til mamma idag fordi Ilda og Aida skal sove over. Jeg skal selv spille med Reflect på verningen og så skal jeg vell egentlig bare slappe av før jeg står opp imorgen og må til Sandefjord for russerevy øvelse. Men nå tenkte jeg at uansett hva jeg gjør idag før halv sju, så skal det gjøres ute i sola! 
Og til slutt et lite spørsmål, hva syns dere om å gå med denne til hverdags? Kjøpte den på Primark i London og har ikke fått brukt den enda.

Fint med litt tilbakemelding! ;)


3 kommentarer

Sv: som jeg har funnet ut så kan man også si peafowl. Søkt det opp, så tror det funker det og :)

Grethe Marita

27.mar.2011 kl.20:07

I n a: ahh, ok... my bad :P

Maud Helene

29.mar.2011 kl.07:27

Den var fin!!!

Skriv en ny kommentar

Grethe Marita

Grethe Marita

19, Larvik

Jeg er avslappet og livlig. Jeg gjør akkurat det som passer meg og har sjeldent planer, men samtidig er jeg alltid fullbooket. Jeg har gode venner som tar vare på meg, og jeg prøver så godt jeg kan på det samme. Disse gode vennene er grunnen til at det skjer noe som helst i hverdagen, og ellers så er det mote, kunst, litteratur og musikk som interesserer meg og er det jeg skriver om, som oftest. Jeg bruker bloggen som en slags dagbok, terapeut eller en måte å bare tømme hodet mitt på, og fylle det opp igjen med gode idéer fra internettet! Og jo! Jeg bor og studerer i England, London! Og trives veldig godt med det.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits