Våryr.

Hej hej hallåå... jeg har ikke hatt mye tid i det siste. Jeg hadde historie prøve, den kalde krigen, som gikk veldig bra! Ellers så har jeg hatt et par innleveringer på skolen osv osv. Jeg har rett og slett vært fullbooket. Og akkurat nå har jeg kjempe vondt i hodet og er sååååå sliten! Så jeg tror neppe at dette innlegget blir spesielt langt. Men jeg kan jo si litt om noe som kom meg i tankene da jeg var på skolen de siste dagene. 

Ok, sola har skint de siste dagene, varmen mot ansiktet osv osv. Og dette gjør folk helt sprø, våryre og rare. Jeg ser plutselig folk gå i klær de ikke gikk i, jeg ser folk kle seg mer fargerikt, og jeg pappa går rundt å synger og ser dessuten på frustrerte fruer? Ok? Og med meg selv så merker jeg at jeg ikke er like trøtt på skolen, jeg er mer i godt humør. Jeg ventet på bussen og hørte fuglene kvitre, så på bussen så falt alt dette ydillet i grus da jeg så på veikanten. Hva tror du jeg tenker på? Jo nemlig! Den skitne ekle snøen! :( Men verden er på vei mot varmere tider og våren folkens. Og finnes det noe vakrere årstid enn våren? Blomster og kvitring og solvarmen! 

For å feire denne deilige våren har jeg kjøpt en fin ring, 49.90 på Gina Tricot


Én kommentar

siljesh95

25.mar.2011 kl.22:12

:)

Skriv en ny kommentar

Grethe Marita

Grethe Marita

19, Larvik

Jeg er avslappet og livlig. Jeg gjør akkurat det som passer meg og har sjeldent planer, men samtidig er jeg alltid fullbooket. Jeg har gode venner som tar vare på meg, og jeg prøver så godt jeg kan på det samme. Disse gode vennene er grunnen til at det skjer noe som helst i hverdagen, og ellers så er det mote, kunst, litteratur og musikk som interesserer meg og er det jeg skriver om, som oftest. Jeg bruker bloggen som en slags dagbok, terapeut eller en måte å bare tømme hodet mitt på, og fylle det opp igjen med gode idéer fra internettet! Og jo! Jeg bor og studerer i England, London! Og trives veldig godt med det.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits