How to dress #3, lookbook

Samtidig som jeg sitter her i pysjen med historieboka på fanget så tenkte jeg at jeg må legge igjen noe for å vise at jeg lever. Dess så satt jeg på lookbook og så på hot looks-ene og leste gjennom intervjuene. Så tenkte jeg, hvordan får disse så syyykt mange hypes (hype = like), jeg er heldig hvis jeg får 5 på et bilde... jeg blir nesten såra!  MEn så tenkte jeg på det igjen, og det må være fordi de har mange venner som er på lookbook, og hvor mange venner har jeg? Én, og hun er nesten aldri inne? Og bortsett fra det, så er det dessuten ikke mange fra Norge generelt. Jeg vil nok tippe rundt 100-200? Kanskje... Så, da er konklusjonen, venner OG de er flinke til å "reklamere" for seg og senere vil de være såpass kjent på nettet som både bloggere og på lookbook og we<3it osv osv og da er det gjort, hvem trenger reklame etter det? Ikke de hvertfall...

Men, jeg legger stadig ut noen bilder, i håp om at noen skal like outfittet mitt og hype det (hint). Dette var det siste jeg la ut idag faktisk, fått 4 hypes og to komentarer. 


Kjole: Vintage - secondhand
Jakke: Bik bok
Sko: Din sko

Sånn med tanke på overskriften, det er ikke ment som i at jeg er så awesome, men det er en serie med "mote" og stil poster.

xx4 kommentarer

Katta

23.mar.2011 kl.19:25

Vakkert ansikt og nydelig klesstil! For å gi noen tips kunne jeg godt ha tenkt meg at du hadde laget mer en montasje med flere bilder, litt nærbilder av skoene og tilbehør og sånt, da kunne folk sett nærmere på outfitet og detaljene. Det hadde kanskje vært bedre med litt urørt snø, for alle klumpene og sporene tok en del oppmerksomhet. Og ja, mange har venner som kommenterer og liker bildene, og lookbook er kanskje ikke så utbredt i norge som man skulle ønske. men legger du ut bilder som fanger blikket, får du nok flere kommentarer. Det er utrolig hva forskjell det kan gjøre med kameravinkler og bakgrunn osv.

Gjentar, dritfin stil^^

Frida Marie (din smukke gypsy)

24.mar.2011 kl.00:53

Fy fela for et fint bilde og smoothe klær!!!

Grethe Marita

25.mar.2011 kl.19:15

Katta: Takk for alle tips ;) Og takk for kommentaren! Jeg skal gjøre så godt jeg kan fremover! Det er vell nesten som å male et bilde, men digitalt. Mye man skal passe på!

Grethe Marita

25.mar.2011 kl.19:15

Frida Marie (din smukke gypsy): Tusen takk :D

Skriv en ny kommentar

Grethe Marita

Grethe Marita

19, Larvik

Jeg er avslappet og livlig. Jeg gjør akkurat det som passer meg og har sjeldent planer, men samtidig er jeg alltid fullbooket. Jeg har gode venner som tar vare på meg, og jeg prøver så godt jeg kan på det samme. Disse gode vennene er grunnen til at det skjer noe som helst i hverdagen, og ellers så er det mote, kunst, litteratur og musikk som interesserer meg og er det jeg skriver om, som oftest. Jeg bruker bloggen som en slags dagbok, terapeut eller en måte å bare tømme hodet mitt på, og fylle det opp igjen med gode idéer fra internettet! Og jo! Jeg bor og studerer i England, London! Og trives veldig godt med det.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits