Kaffegjengen

Da skal jeg bare slenge inn et lite blogginnlegg om dagen. Vell, egentlig ikke. Men vil bare si at et var utrolig hyggelig på Salem idag, og ikke minst å stå på hjørnet rett over No12 (utested ID:18 i Sandefjord) og dele ut gratis kaffe. Storkoste meg!

Et par bilder av Musikk, dans og drama på THVGS. "Lyden av livet" Fantastisk bra!

Da er det leggetid før jeg reiser inn til skien for å legges inn på sykehuset. Gleder meg til opperasjonen er overstått! Så, snakkas!

2 kommentarer

camilla

13.mar.2011 kl.17:36

fin blog :)

anonym

16.mar.2011 kl.17:15

Lykke til med operasjonen, Grethe :-) Koselig at du likte forestillinga!

Skriv en ny kommentar

Grethe Marita

Grethe Marita

19, Larvik

Jeg er avslappet og livlig. Jeg gjør akkurat det som passer meg og har sjeldent planer, men samtidig er jeg alltid fullbooket. Jeg har gode venner som tar vare på meg, og jeg prøver så godt jeg kan på det samme. Disse gode vennene er grunnen til at det skjer noe som helst i hverdagen, og ellers så er det mote, kunst, litteratur og musikk som interesserer meg og er det jeg skriver om, som oftest. Jeg bruker bloggen som en slags dagbok, terapeut eller en måte å bare tømme hodet mitt på, og fylle det opp igjen med gode idéer fra internettet! Og jo! Jeg bor og studerer i England, London! Og trives veldig godt med det.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits