#1 Vår/ Sommer - what to wear?

Denne sesongen kommer det masse fint som jeg syns faller i smak! Perfekt! Jeg har gått gjennom Elles trendbibel som du får med i denne månedens Elle. Jeg er veldig fornøyd med det som kommer til våren, og man smått begynner å se i butikkene, det eneste problemet er at det kommer så sent i disse butikkene i småbyer som Larvik. Og det er litt dumt, ikke fordi når det eventuelt kommer så er det "ut", men fordi da må jeg vente så lenge før jeg får det jeg ønsker meg!

En liten sum: Det som jeg la mye merke til hos de store navnene som Burberry Prorsum, Stella McCartney,  Jill Sander, Céline, Pucci og Roberto Cavalli var sterke farger, neon lepper i alle nyanser, 70-talls vibber, lange kjørt/ kjoler og hvitt. 
En som gjentok seg var den romantiske stilen, i huset på prærien-style. Blonder, jeans, frynser, semsket skinn. Få looken som om du akkurat har vært i arizona ørkenen og lekt deg. Og min personlige favoritt, småblomstrete mønster.
Batikk er også et must, og ikke minst store floppy hatter og badedrakten. 
Denne sommeren skal man være sexy i en fin badedrakt og ikke i bikinien. Mine favoritter av badedrakten er Emilio Puccis sexy hekle variant og Dsquared's pudder fargede søte.

Roberto Cavalli s/s 2011


By Malene Birger s/s 2011
Den tredje fra venstre er en kjole som er høyt på ønskelisten. 7899,- 


Emilio Pucci s/s 2011


Mathew Williamson s/s 2011


Emilio Pucci s/s 20112 kommentarer

Rui96

12.mar.2011 kl.17:12

synes de var kule, men ville gått med det: <3

Grethe Marita

13.mar.2011 kl.02:40

Rui96:JA!! Hadde så gått med det jeg og!

Skriv en ny kommentar

Grethe Marita

Grethe Marita

19, Larvik

Jeg er avslappet og livlig. Jeg gjør akkurat det som passer meg og har sjeldent planer, men samtidig er jeg alltid fullbooket. Jeg har gode venner som tar vare på meg, og jeg prøver så godt jeg kan på det samme. Disse gode vennene er grunnen til at det skjer noe som helst i hverdagen, og ellers så er det mote, kunst, litteratur og musikk som interesserer meg og er det jeg skriver om, som oftest. Jeg bruker bloggen som en slags dagbok, terapeut eller en måte å bare tømme hodet mitt på, og fylle det opp igjen med gode idéer fra internettet! Og jo! Jeg bor og studerer i England, London! Og trives veldig godt med det.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits