Ønskeliste

Jeg har en ekstrem lang/kort ønskeliste om dagen. Det spørs hvordan du ser på det. Men mest av alt står tre forskjellige sko på toppen. Det er da Jeffrey Campbell's lita shoes som jeg har blogget om i et tidligere innlegg. 
Så har vi Kermit Tesoro's Heel less og Disse på det øveste bildet fra modekungen.se. Jeg skal nok 100% sikkert få tak i disse når lønna kommer inn på kontoen, men Kermit Tesoro's sko er kjempe vanskelig å finne noe online shop på. Og Jeffrey Campel's lita shoes finner du over alt, til og med på nelly.com, men der er det bare de enkle brune, og de med masse "belter". Og jeg vil helst ha de "carpet" modellene. De er kjeeempe fine!  Men er det noen andre som kjenner seg igjen i min frustrasjon?


Foto: Modekungen.se


Foto: corridor40.com

Og til slutt, hvor fine er ikke disse?? Laget i elfenben, derfor jeg ikke vil ha de. Men ellers, de er kjempe fine, og de hadde vært enda kulere om det hadde vært hele og faktisk ekte til å utvide med da. Selv om jeg ikke har planer om å gjøre det. Uansett! Jeg vil ha masse penger, og en konto bare for shopping som skal gå til solbriller og sko!!!!  Kanskje noen store smykker, kule jakker og noe mere 70-talls ;)


Noen som følger med på motefronten? Det som kommer mere av i butikkene(tror jeg) er 70-talls inspirert. Men please folkens, ikke lag dere en egen trend blandt alle fjortissene som alle begynner å kopiere!!! Hater det av alt! 

-xoxo

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Grethe Marita

Grethe Marita

19, Larvik

Jeg er avslappet og livlig. Jeg gjør akkurat det som passer meg og har sjeldent planer, men samtidig er jeg alltid fullbooket. Jeg har gode venner som tar vare på meg, og jeg prøver så godt jeg kan på det samme. Disse gode vennene er grunnen til at det skjer noe som helst i hverdagen, og ellers så er det mote, kunst, litteratur og musikk som interesserer meg og er det jeg skriver om, som oftest. Jeg bruker bloggen som en slags dagbok, terapeut eller en måte å bare tømme hodet mitt på, og fylle det opp igjen med gode idéer fra internettet! Og jo! Jeg bor og studerer i England, London! Og trives veldig godt med det.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits