Bli designer?

Da er genseren min ferdig! Jeg gikk litt fra hovedidéen min, men syns resultatet ble ganske bra.  Den er ganske gjennomsiktig, og jeg vet ikke hva slags bh jeg skal ha under. Men Den sorte stroppløse får duge med det første. 

Hva syns dere? Noe jeg burde gjort annerledes? Lurer på hvilken karakter jeg får, håper det går bra!  Og det er definitivt en genser jeg kommer til å bruke! Syns faktisk den er så fin!  Kanskje jeg skal bli designer? Haha, nææt!

Foto: Privat

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Grethe Marita

Grethe Marita

19, Larvik

Jeg er avslappet og livlig. Jeg gjør akkurat det som passer meg og har sjeldent planer, men samtidig er jeg alltid fullbooket. Jeg har gode venner som tar vare på meg, og jeg prøver så godt jeg kan på det samme. Disse gode vennene er grunnen til at det skjer noe som helst i hverdagen, og ellers så er det mote, kunst, litteratur og musikk som interesserer meg og er det jeg skriver om, som oftest. Jeg bruker bloggen som en slags dagbok, terapeut eller en måte å bare tømme hodet mitt på, og fylle det opp igjen med gode idéer fra internettet! Og jo! Jeg bor og studerer i England, London! Og trives veldig godt med det.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits