Tjenestedyktig og Jessie J release

Jeg har vært på sesjon idag. Ja. Det var «gøy». For alle de som har vært gjennom det samme, vet jo hva dette innebærer, for dere andre. Dette var det vi gjorde, vi tok en form for IQ-test. Først none mattestykker, så noen figur-«leker», så sette sammen synonymer. Hang litt etter på matten, men ellers, så var testen ganske lett. Fikk over gjennomsnittet, vet ikke om det gikk til 6 eller 10? Men fikk 6. Jeg skulle ta med meg dette videre, sa han general mannen. Joda, ehm.
Så var det å sette seg ned i venterommet eller noe, og svare på et kjema. Dette avar om hvor mye jeg visste om militæret. Altså, dvs, jeg svarte nesten ikke. Så var det Teste hørsel, syn, fargesyn, måle blodtrykket og måle vekt og høyde. Ja jenter, vi må veie oss forran alle andre!!!! Haha, neida, bare forran en militærmann.
Etter dette så var det inn hos legen, her gjorde han noe rart med ryggen, måtte stå i bare bh-en. Han sjekket om jeg var platfot og sjekket pusten min. Om jeg hadde dårlig ånde eller ikke. Tsss...neida. Men med sånn ett-eller-annet-skop og høre på hjertet osv osv.
SÅ! Var det siste del, endelig. Da var det inn til privat samtale hos generalen. Her snakket vi om jeg var tjenestedyktig. Ja, jeg var tjenestedyktig. Men jeg var ikke tjenesteegnet. Fordi ejg sa så mye som at jeg ikke var villig til å bære våpen, og dermed ikke visste om jeg var i stand til å ta et liv for staten om jeg var nødt. Hørt noe så dumt? Drepe fordi du blir bedt om det?

Ok, så. Jeg sa jeg var passifist. Og på bakgrunn av dette så er jeg ikke egnet til militæret. Jeg var visst reflektert nok over senere ting som kunne hende om jeg kom i slike situasjoner. Jo. Det syns jeg var allright.
Jeg sa dess at jeg ikke fikk holde av plassen min på universitetet i england om jeg kom inn som man får i norge om man skal i militæret, og derfor kom jeg helt sikkert til å utsette det, så fristet det mest sansynligvis ikke å komme tilbake etter 5 år + for å SÅ ta førstegangstjenesten.
Men heldigvis er jeg jente, og kan takke nei. Så slik ble det. Jeg takket indirekte nei, med andre ord


Foto: Privat

En liten oppsumering av resten av Oslo-turen. Jeg dro til Lena på Bik Bok der jeg ventet på David og vi dro deretter til tika tika og spiste lunsj. Han spanderte som en litt sen bursdagslunsj! Det var kos. Så kikket jeg litt rundt på Karl Johan på egenhånd og jeg tok meg turen til Niss etter en samtale med Frida for å besøke Sara. De hadde generalprøve på huskonserten musikklinja der skulle ha, og Sara skulle sminke et par av de. Det var moro og se. 

Nå sitter jeg på toget hjem igjen og gleder meg til å hoppe i sengs siden jeg stod opp klokken fem idag. Har vært halvveis død i hele dag, og imorgen er det til Horten på Fylkeselevrådsmøte.

BTW!!!!!!!!!  Jessie J har gitt ut sitt ALLE første album! Og gjett når det kom ut? For en uke siden! DET stemmer. Heldigvis hadde jeg hørt de aller fleste sangene, så var ikke sååå sent ute da jeg hørte det første gang! Anbefales på detsterkeste! Finner det på spotify ;)

-xox

-xox

2 kommentarer

Stine

03.mar.2011 kl.00:01

Hahaha, jeg døde inne i meg da jeg leste at han sjekka ånden. Skulle ønske det var sant, hahaha.

Grethe Marita

03.mar.2011 kl.11:17

Stine: Hahaha.... ja, det hadde vært bra :P Jeg hadde heldigvis Doc i munnen :P

Skriv en ny kommentar

Grethe Marita

Grethe Marita

19, Larvik

Jeg er avslappet og livlig. Jeg gjør akkurat det som passer meg og har sjeldent planer, men samtidig er jeg alltid fullbooket. Jeg har gode venner som tar vare på meg, og jeg prøver så godt jeg kan på det samme. Disse gode vennene er grunnen til at det skjer noe som helst i hverdagen, og ellers så er det mote, kunst, litteratur og musikk som interesserer meg og er det jeg skriver om, som oftest. Jeg bruker bloggen som en slags dagbok, terapeut eller en måte å bare tømme hodet mitt på, og fylle det opp igjen med gode idéer fra internettet! Og jo! Jeg bor og studerer i England, London! Og trives veldig godt med det.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits