Sesjon

Jepp, idag bestemte jeg meg for å gå med maxi-kjolen på skolen, hvordan det utartet seg? #1 jo, jeg klarte å søle
rød maling på den før jeg begynte å male i første økt. #2 jeg hater skoene mine. Stygge lenke sko som mister helen og smuldrer opp!!  #3 Vell...egentlig er det ikke noe 3-er.

Så, imorgen skal jeg på sesjon del 2. Yay. Jeg er ikke noe villig til dette. Men har staten innkalt enn, er det desverre ingen vei ut. Jeg kan brekke et bein på vei ned til togstasjonen da? Vi får se.
Jeg må stå opp klokka fem. Bussen ned til toget går 05:58. Høres ikke det deilig ut? Ja, jeg er negativ til dette. Er ikke helt overbevist om at dette blir bra. MEn forhåpentligvis så slipper jeg tidlig, så kan jeg møte David og kanskje til og med Lena og så treffe Frida for så å toge hjem igjen!

Allright!
Bilde av Frida og meg i sommer.

Foto: Privat

4 kommentarer

Maud Helene

01.mar.2011 kl.22:25

Sesjon var ikke så ille, selv jeg ble positivt overasket. Jeg var ferdig cirka halv to :-)

http://maudmoonshine.blogspot.com

Endre

01.mar.2011 kl.23:15

Freskt at du må da :) jeg slapp :D

Grethe Marita

02.mar.2011 kl.21:44

Endre: Jeg var tjenestedyktig, men ikke tjeneste egnet. Jeg sa jeg var passifist, så slapp ;)

Grethe Marita

02.mar.2011 kl.22:11

Maud Helene: Ja, det var bare veldig veldig kjedelig egentlig! Var ferdig ca da jeg og! Så det var deilig!

Skriv en ny kommentar

Grethe Marita

Grethe Marita

19, Larvik

Jeg er avslappet og livlig. Jeg gjør akkurat det som passer meg og har sjeldent planer, men samtidig er jeg alltid fullbooket. Jeg har gode venner som tar vare på meg, og jeg prøver så godt jeg kan på det samme. Disse gode vennene er grunnen til at det skjer noe som helst i hverdagen, og ellers så er det mote, kunst, litteratur og musikk som interesserer meg og er det jeg skriver om, som oftest. Jeg bruker bloggen som en slags dagbok, terapeut eller en måte å bare tømme hodet mitt på, og fylle det opp igjen med gode idéer fra internettet! Og jo! Jeg bor og studerer i England, London! Og trives veldig godt med det.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits