Sy-kunnskaper

Ja, da er jeg hjemme igjen. Takket være Nina så blir nok genseren myyye finere enn jeg hadde tenkt. Så det er jeg veldig glad for! tuuuusen takk! Sy evnene mine var visst på et høyere nivå enn antatt, men samtidig,  jeg kan ikke sy! Og det skulle visst myyye mere til for å lage bare en helt enkel genser enn jeg trodde. Ikke rart man må utdanne seg til slikt. Men takk og lov har vi damer som kan yrket sitt!!

Også takket være to flotte damer, har jeg også blitt overtalt til å gå i maxi-kjolen min på skolen. Allright!

Vell, sånn bortsett fra det, så har jeg ikke så veldig mye mere å meddele.
Her er det ene ermet til genseren, ikke en altfor sårlig jobb?

Og her er bilde av et stoff jeg fikk av Nina. Så da skal jeg klippe ut alle disse utrolig fine blomstene og sy de på genseren. Det blir en lang jobb. Men hvor meg er ikke dette stoffet? 


Jeg gleder meg til den er ferdig, så blir spennende og se hvordan det utvikler seg. Og mest av alt, gleder meg til å bruke den!!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Grethe Marita

Grethe Marita

19, Larvik

Jeg er avslappet og livlig. Jeg gjør akkurat det som passer meg og har sjeldent planer, men samtidig er jeg alltid fullbooket. Jeg har gode venner som tar vare på meg, og jeg prøver så godt jeg kan på det samme. Disse gode vennene er grunnen til at det skjer noe som helst i hverdagen, og ellers så er det mote, kunst, litteratur og musikk som interesserer meg og er det jeg skriver om, som oftest. Jeg bruker bloggen som en slags dagbok, terapeut eller en måte å bare tømme hodet mitt på, og fylle det opp igjen med gode idéer fra internettet! Og jo! Jeg bor og studerer i England, London! Og trives veldig godt med det.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits