Maxi-dress

Jeg skjønner egentlig ikke hvorfor jeg er så bitter over disse idiotiske tingene som er skjedd. Det er så på trynet. Og når jeg bare tenker på den ene tingen, så blir jeg såra Q, og når jeg tenker på den andre så syns jeg det er så idiotisk morsomt, at jeg begynner nesten å le. Men så ler jeg ikke likevell. Ok, jeg gleder meg til jeg fatisk klarer meg helt! Jeg har slettet alle spor fra oss, jeg har slettet alt som kan minnes om de tider, bortsett fra et bilde, fordi det var så kule folk med!

Nå skal jeg ta meg en tur til residence Kalvik og låne symaskin. Jeg er glad i Nina, jeg! Skal lage meg genser. Og når den er ferdig, skal jeg vise hvor fin, eller ikke fin den er blitt. Allrigt. 

Ellers så lurer jeg på hva folket syns om å bruke maxi-kjole på skolen? Jeg ville egentlig ha den på meg idag, men så var ejg så usikker på om den egner seg til skole. Det er jo ikke noe fint stoff, så burde funke, men samtidig er den lang. Hm... 
But I can wear it, right? 
Jeg er jo ikke spesiell tradisjonell. Hadde vært fint med noens meninger!Kjolen ser slik ut, men den er grå. Den er kjempe kul, og jeg vil egentlig bruke den!?

6 kommentarer

Hanne - følg meg på bloglovin

28.feb.2011 kl.17:34

Viss du vil bruke den, så bruk den :) Ikkje bry deg om andres meininger. Gå med det du føler deg flott i !

Maud Helene

28.feb.2011 kl.17:52

Selvfølgelig kan man bruke Maxi-kjole på skolen, det gjelder bare å balansere uttrykket sånn at det ikke blir for dramatisk :-) Kjør på!

- http://maudmoonshine.blogspot.com

Grethe Marita

28.feb.2011 kl.22:04

Maud Helene: Da GJØR jeg det! :P Har veldig lyst!

Grethe Marita

28.feb.2011 kl.22:06

Hanne: Jepp, da gjør jeg det! Elsker kjoler, og denne er bare så fin! :)

Maud Helene

28.feb.2011 kl.22:34

Ja, skoene hadde vært superfine! Dumt de ikke kommer før til høsten...

26.mar.2011 kl.14:35

du burde sjekke ut frkjosefine.blogg.no ho skriver om ho susanne litt

Skriv en ny kommentar

Grethe Marita

Grethe Marita

19, Larvik

Jeg er avslappet og livlig. Jeg gjør akkurat det som passer meg og har sjeldent planer, men samtidig er jeg alltid fullbooket. Jeg har gode venner som tar vare på meg, og jeg prøver så godt jeg kan på det samme. Disse gode vennene er grunnen til at det skjer noe som helst i hverdagen, og ellers så er det mote, kunst, litteratur og musikk som interesserer meg og er det jeg skriver om, som oftest. Jeg bruker bloggen som en slags dagbok, terapeut eller en måte å bare tømme hodet mitt på, og fylle det opp igjen med gode idéer fra internettet! Og jo! Jeg bor og studerer i England, London! Og trives veldig godt med det.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits