Fiiin morgen

Gjett hvem som er blitt så å si frisk da?? Nemlig! MEG! Det var allright. Tror jeg har slått ny personlig rekord på hvor lenge jeg har vært syk. Dét er sykt! Sitter nå og koser meg med frokosten min, det er sykt deilig å være hjemme alene egentlig. Da kan jeg kjøpe den frokostblandingen jeg vil. Sykt slæg. Så koser meg ganske mye, ja! Klokka to drar jeg ned på kjøreskolen og skal ha kjøretime, så var det rett på jobb. Og jobb til åtte. En helt vanlig dag. Litt kjedelig kanskje? Men heller det enn å sitte inne å være syk. 

Jeg begynner å legge merke til at denne blogginga begynner å bli litt avhengighetsskapende. Siden jeg har startet å skrive litt oftere, så er det liksokm det jeg automatisk gjør når jeg står opp. Rarrrrrrrrt. Men liker det. Ikke avhengigheten. Men å blogge. Skriver liksom om akk det jeg vil, så det er som å ha noen der hele tiden å snakke med. Til og med om bullshit som ikke gir mening. 

Vell, det er ikke så mye mere å skrive om. Sitter og koser meg med muslien min og har en av de mest perfekte morgenenepå leeenge med John Mayer i bakgrunnen og en lett snøstorm utenfor. 
Kos dere idag dere og da, barn!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Grethe Marita

Grethe Marita

19, Larvik

Jeg er avslappet og livlig. Jeg gjør akkurat det som passer meg og har sjeldent planer, men samtidig er jeg alltid fullbooket. Jeg har gode venner som tar vare på meg, og jeg prøver så godt jeg kan på det samme. Disse gode vennene er grunnen til at det skjer noe som helst i hverdagen, og ellers så er det mote, kunst, litteratur og musikk som interesserer meg og er det jeg skriver om, som oftest. Jeg bruker bloggen som en slags dagbok, terapeut eller en måte å bare tømme hodet mitt på, og fylle det opp igjen med gode idéer fra internettet! Og jo! Jeg bor og studerer i England, London! Og trives veldig godt med det.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits