Hverdagsmagi

Nå har jeg ikke gjort annet enn å rydde og vaske her hjemme. Jeg vet jeg ikke skulle ut, men måtte ta meg en handle tur og kjøpe inn noe for. Så kjøpte masse suppe, og masse frokostblanding! Nå tror jeg vi overlever en god stund fremover. Men damn, det er dyrt å bo alene, med tanke på mat liksom. Kjøpte ikke sååå mye, men det ble nesten 500 kr bare det jeg kjøpte! Insane.

Angående den boddien jeg egentlig skulle ta bilde av, jeg orker ikke. Orker ikke ta ilder idag, med tanke på formen. Det får bare vente. Men den er veldig kul, så stay tuned, så får du den med deg! ;)

Men siden jeg ikke har gjort så mye idag, annet enn å få bli-frisk-te av ilda <3 så har jeg liksom ikke så mange tanker å skrive om idag. Så da griper jeg muligheten til å skrive om en fantastisk fotograf jeg kom over helt plutselig da jeg søkte feil på facebook. Alexandra Sophie . Fantastisk flink.

Hun er bare 18 år og droppet ut av skolen pga sykdom og som hun selv skriver: "I stopped school early due to health problems, but  I kept studying the world by myself" Hun elsker å lage magi med kamera, og om dere ser på bildene, er det VIRKELIG magi! Fantastiks!

Det er en sånn stemning over bildene som gjør at man får lyst til å være geniet bak disse bildene! Eller den heldige forran kamera! 


Bildene er fra fangruppa på Facebook ( Alexandra Sophie photography)

- xoxo

2 kommentarer

:-)

23.feb.2011 kl.18:59

liker headeren din, really nice:p

Grethe Marita

23.feb.2011 kl.21:23

Tusen takk! :D

Skriv en ny kommentar

Grethe Marita

Grethe Marita

19, Larvik

Jeg er avslappet og livlig. Jeg gjør akkurat det som passer meg og har sjeldent planer, men samtidig er jeg alltid fullbooket. Jeg har gode venner som tar vare på meg, og jeg prøver så godt jeg kan på det samme. Disse gode vennene er grunnen til at det skjer noe som helst i hverdagen, og ellers så er det mote, kunst, litteratur og musikk som interesserer meg og er det jeg skriver om, som oftest. Jeg bruker bloggen som en slags dagbok, terapeut eller en måte å bare tømme hodet mitt på, og fylle det opp igjen med gode idéer fra internettet! Og jo! Jeg bor og studerer i England, London! Og trives veldig godt med det.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits