Sickness and shoes

Det er ikke ofte jeg blogger så tidlig som idag. Jeg bare måtte droppe alle dagens planer siden jeg ENDA ikke har blitt bedre. Så jeg blir mest sansynlig hjemme! Hvorfor jeg blogger? Vet ikke. Jeg trenger kjærlighet! Håper ilda kommer snart. Men jeg må uansett vaske her hjemme. Rydde litt, og hvertfall rommet mitt! Det ser ikke ut! Jeg blir hjemme alene de neste dagene da! Lillebror drar på lan. Så for se hva jeg gjør av meg. Enten er jeg død og sover hele tiden, eller så ja. Jobber imorgen da! Og ha kjøretime!  Fuuu.....

Se på disse fine skoene foresten! Har siklet på de siden jeg så de for første gang for en tid tilbake. Jeffrey Campbell - Lita shoes! Det finnes kjempe mange forskjellige, men disse er favorittene mine, Spesielt de i midten! Sååå fine! Prisen er ltt varierende. På en side jeg ikke husker i farta kostet de i midten 1600 ,- Ikke så ille egentlig!

3 kommentarer

Theresa

23.feb.2011 kl.14:55

De var sykt fine (:

Ingeborg Gulla

23.feb.2011 kl.15:03

elsker dem!

Grethe Marita

23.feb.2011 kl.18:19

De er super hot!! Syns de er så fine, men har akk kjøpt to par sko og venter på noen andre i posten! Sux!

Skriv en ny kommentar

Grethe Marita

Grethe Marita

19, Larvik

Jeg er avslappet og livlig. Jeg gjør akkurat det som passer meg og har sjeldent planer, men samtidig er jeg alltid fullbooket. Jeg har gode venner som tar vare på meg, og jeg prøver så godt jeg kan på det samme. Disse gode vennene er grunnen til at det skjer noe som helst i hverdagen, og ellers så er det mote, kunst, litteratur og musikk som interesserer meg og er det jeg skriver om, som oftest. Jeg bruker bloggen som en slags dagbok, terapeut eller en måte å bare tømme hodet mitt på, og fylle det opp igjen med gode idéer fra internettet! Og jo! Jeg bor og studerer i England, London! Og trives veldig godt med det.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits