Pärlor

Idag så våknet Stine og meg ganske tidlig egentlig? Så vi tok en for gamle dagers og bestilte pizza til frokost. Med bernau saus og pommes! Det var allright. Så tok vi oss en tur til nordbyen. På veien oppdager vi....wait for it! EN NY BRUKTBUTIKK! Det var også posesalg! Så kjøpte meg en pose med klær. Mye av det er kanskje sånt som man ser på og tenktr æsj! Men så tenkte jeg meg godt om og fant ut av det kan bli fint om jeg setter det riktig sammen!
Fant dessuten verdens kuleste boddy! Tar bilde imorgen ellernoe, igjen :P  Uansett, på nord byen fant jeg noen kule ting da!

Følte meg som yoko Ono trying on John Lennons glasses <3

Hodeplagg: 39.95 - Lindex
Runde solbriller: 59.95 - Lindex (pris om ikke husket helt feil)

På veien opp til NB tok vi også noen bilder! Jeg var ikke helt i humør til å bli tatt bilder av, jeg følte meg som er ræv, eller rettere sagt, føler meg fortsatt som en. Vil bli frisk snart!  Men her er noen bilder av Stine da. Koser seg alltid forran kamera! Linselus!
Nå tar jeg og fortsetter å tømme melkekartongen så snakkes vi imorgen! 
Planen imorgen: Kjøpe snekkerbukse?  Ja/ Nei??

- xox


8 kommentarer

hanna 

22.feb.2011 kl.21:24

Rå header! :)

Fine bilder forresten ;)

Jannicke Due

22.feb.2011 kl.21:26

Nydelige bilder av deg! :)

Stine WD

22.feb.2011 kl.21:50

EEEH NICE den øverste av meg, hahahhaa!

fan

22.feb.2011 kl.22:23

Snekkerbukse, såklart!!!

Grethe Marita

23.feb.2011 kl.12:08

HJA: Tusen takk! :D

Grethe Marita

23.feb.2011 kl.12:09

Jannicke Due: Tusen takk!!!!!

Grethe Marita

23.feb.2011 kl.12:10

fan: Ja, jeg er litt usikker da ! :P

Grethe Marita

23.feb.2011 kl.12:10

Stine WD:Syns de var fine jeg! :D

Skriv en ny kommentar

Grethe Marita

Grethe Marita

19, Larvik

Jeg er avslappet og livlig. Jeg gjør akkurat det som passer meg og har sjeldent planer, men samtidig er jeg alltid fullbooket. Jeg har gode venner som tar vare på meg, og jeg prøver så godt jeg kan på det samme. Disse gode vennene er grunnen til at det skjer noe som helst i hverdagen, og ellers så er det mote, kunst, litteratur og musikk som interesserer meg og er det jeg skriver om, som oftest. Jeg bruker bloggen som en slags dagbok, terapeut eller en måte å bare tømme hodet mitt på, og fylle det opp igjen med gode idéer fra internettet! Og jo! Jeg bor og studerer i England, London! Og trives veldig godt med det.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits