Mandag, mandagsbarn...

Hei, sorry utbruddet fra gårsdagens innlegg, det var bare et sekkund med et følelsesmessig tilbakeslag. Ikke noe å tenke på. Jeg er nå hjemme fra Skien, og også jobb. Var nødt til å jobbe selv om jeg følte meg som rumpe! Så på vei hjemmefra så var ejg på gårten hele tiden! haha, jeg følte meg så sykt dårlig, og egentlig skulle jeg starte 4, men jeg klarer jo ikke si nei når noen spørr om jeg kan jobbe ekstra, dess trenger jeg pengene. Så til dere som ventet på å se den fantastisk fine blusen min, beklager. Jeg fikk desverre ikke tatt noen bilder på selve bursdagen, men har tatt bilde idag :) Here you go!

Bare får å illustrere at den har sånn grandma-isj detalj . Igjen Frida! TUSEN TAKK! Dette er en av de fineste gavene jeg noen gang har fått! 


Bildet  er ganske blurry, derfor jeg har det over for å vise detaljene. Den ser litt formløs ut, men den er kjempe fin på, og jeg la også merke til at det var størrelse 42, så da kan man jo tenke seg hvor tettsittende den egentlig skal være. Liker den sånn.

Idag var det også lønningsdag, og det betyr ny handlekvote på jobb! Med andre ord, mere mulighet til mere shopping! Jeg kjøpte meg to haremsbukser og et "maxi"-kjørt til innkjøpspris, super digg! Og en kul bluse med masse farger og et belte og en veske, og dette var bare på b-young. På Cubus så kjøpte jeg en langarmet maxi-kjole. Det er ikke mange som liker disse, men jeg syns de er kule, og dess så er jeg akkurat ikke for lav for å kunne gå med den. Og tidenes hipster t-shirt! Det eneste som hadde gjort den mer hipster var en gigantisk bart midt på hele t-kjorta!  


Her er et lite bilde av mandagskveld "outfittet", haha. Crazy person! Ville være like sprø som motivet på den nye t'en min :)

Så nå venter jeg på Stine, og ikke minst så venter jeg på å bli frisk!
xoxoIngen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Grethe Marita

Grethe Marita

19, Larvik

Jeg er avslappet og livlig. Jeg gjør akkurat det som passer meg og har sjeldent planer, men samtidig er jeg alltid fullbooket. Jeg har gode venner som tar vare på meg, og jeg prøver så godt jeg kan på det samme. Disse gode vennene er grunnen til at det skjer noe som helst i hverdagen, og ellers så er det mote, kunst, litteratur og musikk som interesserer meg og er det jeg skriver om, som oftest. Jeg bruker bloggen som en slags dagbok, terapeut eller en måte å bare tømme hodet mitt på, og fylle det opp igjen med gode idéer fra internettet! Og jo! Jeg bor og studerer i England, London! Og trives veldig godt med det.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits