Oppned

Det irriterer at alle skal bry meg med ting som jeg ikke vil bry meg om. Jeg skjønner det ikke! Og kan ikke dere se å få det inn i de fuckings hodene deres! JEG BRYR MEG ikke! SLUTT å bry meg! Slutt å fortelle meg ting. Det går jo så bra når ingen forteller meg ting, men så kommer dere som liksom kjenner meg best og gjør alt til det værre igjen! THANK YOU! I DON'T FUCK CARE! Og gjør meg en tjeste og aldri snakk om visse ting igjen! Hvor mange ganger har jeg ikke sagt at jeg ikke vil vite noen ting! Så slutt!

Én kommentar

richi

21.feb.2011 kl.00:07

no soy ingeniero, tampoco arquitecto. solo soy una persona que te esta mirando. no busques la manera , ................................

................................................................

................................................................

Skriv en ny kommentar

Grethe Marita

Grethe Marita

19, Larvik

Jeg er avslappet og livlig. Jeg gjør akkurat det som passer meg og har sjeldent planer, men samtidig er jeg alltid fullbooket. Jeg har gode venner som tar vare på meg, og jeg prøver så godt jeg kan på det samme. Disse gode vennene er grunnen til at det skjer noe som helst i hverdagen, og ellers så er det mote, kunst, litteratur og musikk som interesserer meg og er det jeg skriver om, som oftest. Jeg bruker bloggen som en slags dagbok, terapeut eller en måte å bare tømme hodet mitt på, og fylle det opp igjen med gode idéer fra internettet! Og jo! Jeg bor og studerer i England, London! Og trives veldig godt med det.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits