Walking on sunshine!

Liten morsomhet fra igår! Jeg var på café med Frida, det var allright, som vanlig ;) Det var også veldig morsomt, siden hun trodde jeg hadde bursdag fordi jeg hadde i januar, fjernet bursdagen min fra face, og glemt å stille den tilbake, så folk gratulerte meg i hytt og pine! Det var kjempe morsomt! Haha, og jeg fikk bursdagsgave av FridaElHombre. Allright! Fikk en kjempe fin bluse fra Slappen. Den er blomstret, litt vintage stil over den. Skal bruke den ikveld tenkte jeg, så tar et bilde så kan jeg poste det senere eller noe. Jo, noen bilder fra Design og Arkitektur timen. Det var ikke den mest produktive timen for å si det sånn. ehm.


Men jo, jeg er da i Skien nå. Kom igår en gang. Og da jeg kom fram var det ingen som svarte på mobilene sine, så jeg gikk fra byen til Michelle. Det var ikke så ille, fant en sykkel på veien. Så jeg kom fortere frem. Det er ikke tull. Michelle ble 19 i går. Det er ganske morsomt at hun har bursdag AKKURAT 1 måndte etter meg. 18 februar og jeg 18 januar. Ja, jeg syns det er morsomt! 

Sååå...  bye.

2 kommentarer

Ada

19.feb.2011 kl.14:10

Enda mer morsomt! hun har bursdag en dag etter meg!

Jeg liker at du tok en random sykkel :D ser for meg en liten unge som går rundt og leter etter sykkelen sin

Grethe Marita

19.feb.2011 kl.17:13

Ada:Nei Ada, det er ikke så morsomt! :P Det er mere tilfeldig at det er AKKURAt en måndte etter meg! :P Haha <3 Drit i det ungen da! XD

Skriv en ny kommentar

Grethe Marita

Grethe Marita

19, Larvik

Jeg er avslappet og livlig. Jeg gjør akkurat det som passer meg og har sjeldent planer, men samtidig er jeg alltid fullbooket. Jeg har gode venner som tar vare på meg, og jeg prøver så godt jeg kan på det samme. Disse gode vennene er grunnen til at det skjer noe som helst i hverdagen, og ellers så er det mote, kunst, litteratur og musikk som interesserer meg og er det jeg skriver om, som oftest. Jeg bruker bloggen som en slags dagbok, terapeut eller en måte å bare tømme hodet mitt på, og fylle det opp igjen med gode idéer fra internettet! Og jo! Jeg bor og studerer i England, London! Og trives veldig godt med det.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits