Too proud for love

Tar meg en kjapp tur innom idag også siden jeg ikke orker å ha på pc'n etter øvelse med Reflect. Uansett så kan jeg jo fortelle om mine gledelige nyheter idag. Først så er det kunst på skolen så får jeg vite at jeg ikke skal ha sosialkunnskap. Så det betyr at jeg er ferdig halv tolv på skolen. Kjempe fint for meg! Jeg drar hjem, slapper av, kjøretime #1365 og jeg holder motet oppe, endelig en trafikkskole som skjønner at jeg ikke suger til å kunne kjøre i byen osv. Jeg mener. Jeg har jo kjørt en del fra før. Etter kjøretime vandrer jeg til bussen ganske fornøyd og i min egne lille verden med ny musikk, kjøper meg en Min kjokolade, og tar bussen til byen. Jeg har vært i ganske godt humør, selv ikke rush-tiden kunne ødelegge det! 
Hva annet har jeg gjort, dette blir veldig detaljert, you see. Vell. Da jeg kom hjem tok jeg og satte igang lillebroren min med litt rydding osv så laget jeg meg en god kaserolle med brokoli suppe <3 mmm... Den som sier jeg IKKE kan lage mat, can go fuck themselves! Angående suppa, tror ikke jeg skulle tatt makaroni oppi (som i tomatsuppen), da den lå for lenge i vannet så ble de feite og ekle. Men alt i alt er suppa digg! Jeg har en tendens til å ha melk oppi supper. Jeg er rar, I know, men liker det! Kan ikke noe for det! LOVE milc! Vell, noe mer om mat, I love pickles like Snooki of Jersey Shore! Even more, I think...Lykke li - Little bit
Liker teksten. Beste delene er:


Hands down
I'm too proud, for love
But with eyes shut
It's you I'm thinking of
But how we move from A to B it can't be up to me
Cause I don't know
Eye to eye
Thigh to Thigh
I let go

A little bit in love with you
But only if you're a little bit


And for you I keep my legs apart
And forget about my tainted heart
And I will never ever be the first
To say it's still a, Game over

Dette er ikke i riktig rekkefølge. Det er noen vers og refrenger i mellom osv. Men liker det. Express me right now ;)
-G

2 kommentarer

Alice

16.feb.2011 kl.18:39

Lykke Li :):)

Grethe Marita

17.feb.2011 kl.01:46

Alice: Lykke li er fin, det er du og!

Skriv en ny kommentar

Grethe Marita

Grethe Marita

19, Larvik

Jeg er avslappet og livlig. Jeg gjør akkurat det som passer meg og har sjeldent planer, men samtidig er jeg alltid fullbooket. Jeg har gode venner som tar vare på meg, og jeg prøver så godt jeg kan på det samme. Disse gode vennene er grunnen til at det skjer noe som helst i hverdagen, og ellers så er det mote, kunst, litteratur og musikk som interesserer meg og er det jeg skriver om, som oftest. Jeg bruker bloggen som en slags dagbok, terapeut eller en måte å bare tømme hodet mitt på, og fylle det opp igjen med gode idéer fra internettet! Og jo! Jeg bor og studerer i England, London! Og trives veldig godt med det.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits