There is love in your body but you can't get it out

It gets stuck in your head, won't come out of your mouth
Sticks to your tongue and it shows on your face that
The sweetest of words have the bitterest taste

Idag våknet jeg av gitarspilling og en fin hjemmelaget sang av Angel. Kan man våkne bedre en dag som denne, sola som gjør snøen og isen på veien til gull og ikke en eneste sky på himmelen! Perfekt dag er det! Nå har Angel dratt på og jeg sitter igjen her og venter i noen minutter før jeg lager meg frokost og begynner å rydde og vaske her hjemme. Ja, jeg er husmor når mamma er borte! Det er ganske deilig i grunn, ikke å måtte være husmor, men å være hjemme alene. Er hjemme alene til mars. Pappa er også nede i sør, Colombia. Stemmer. Det er ganske deilig! Jeg føler meg litt mer avslappet, men samtidig gleder jeg meg til de kommer hjem. Det blir deilig, men likevell så tror jeg det blir helt annerledes snår jeg faktisk flytter for meg selv. Ja, her om dagen tenkte jeg på noe, da vi var i London gjorde vi ganske mye kult, ikke så mye egentlig, men det ble kult fordi jeg var med masse kule mennesker. Med ett unntak. Men det var veldig gøy forde. Jeg klarte meg hvertfall :) haha, klarte meg veldig egentlig! Uansett. Poenget. Den første kvelden skulle egentlig hele gjengen ut å spise, men så var det noen som var slitne etter turen osv, så da tok hostell-gjengen og fant oss ei søt lita kro rett rundt hjørnet og satt oss ned og tok noen drinker da. Det var allright. Da vi kom tilbake til hostellet så dro vi med hostellet på en arrangert fest og STOR-koste oss. Haha, jeg var i ganske godt humør da! Så det er sagt. Klarte å tryne over noen søppelsekker og skrape opp hele kneet mitt. Digg :) Og da vi skulle hjem, måtte jeg bli leid hele veien. Og her kommer poenget mitt. Jeg var borte, men likevell så var det et sånt sekkund jeg ville byttet for hele verden.  Om noen leste gårsdagens innlegg, så skrev jeg om disse personene som får hjertet til å banke litt fortere. Men du vet, tror jeg, at du ikke er forelsket, men det bare er en viss kjemi mellom dere. Dette er en sånn person. Og det har egentlig vært sånn helt siden jeg ble kjent med han. Wow. Det er egentlig litt flaut at jeg skriver dette. Fordi jeg bare innbiller meg at alle som leser dette tror jeg er skikkelig forelsket. Men akk så. 


bilder fra We♥it

Men nå tar jeg og hopper inn i dusjen og starter ordentlig på dagens planer. Skal ut og ta litt bilder med ilda. Sola er jo så fin idag. Aight! 2 kommentarer

Siri

13.feb.2011 kl.21:26

Skjønner du ikke at Tommylife bloggen bare er tull? :)

Grethe Marita

14.feb.2011 kl.07:08

Siri: Nei, jeg har faktisk ikke skjønt det før nå. Jeg pleier ikke lese den, var bare tilfeldigvis innom igår :P

Skriv en ny kommentar

Grethe Marita

Grethe Marita

19, Larvik

Jeg er avslappet og livlig. Jeg gjør akkurat det som passer meg og har sjeldent planer, men samtidig er jeg alltid fullbooket. Jeg har gode venner som tar vare på meg, og jeg prøver så godt jeg kan på det samme. Disse gode vennene er grunnen til at det skjer noe som helst i hverdagen, og ellers så er det mote, kunst, litteratur og musikk som interesserer meg og er det jeg skriver om, som oftest. Jeg bruker bloggen som en slags dagbok, terapeut eller en måte å bare tømme hodet mitt på, og fylle det opp igjen med gode idéer fra internettet! Og jo! Jeg bor og studerer i England, London! Og trives veldig godt med det.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits