Close your eyes, just trust it, just trust it

Jeg skjønner egentlig ikke hvorfor det er sånn at noen personer får det med å få hjertet mitt til å banke litt fortere. Jeg vet jeg ikke er forelska, men fra min side, er det en viss tiltrekning, noe jeg ikke kan sette fingeren på. Og jeg blir liksom litt sånn "åh" når de ber meg om noe, eller inviterer meg til noe.  Jeg er sikkert ikke den eneste som har det sånn. Og om jeg er, så bryr det meg ikke!  Jeg liker også å ha menneskene rundt meg. De gjør meg glad. Er det ikke fantastisk med slike mennesker!

Ellers kan jeg jo fortelle litt om London! Vi STOR koste oss hele tiden. Oss elleve som dro splitta oss på ulike steder. Fem dro på Hotell og seks av oss dro på Hostell! Det var allright der. Første inntrykket var, haha, vi måtte le. Og ellers så var det ok nok med tanke på at vi bare skulle sove der. Vi var ute og koste oss, fant en liten kro der vi satt og tok oss en drink og det var egentlig ikke annet enn en perfekt tur!! Føler liksom jeg har kommet nærmere de som var med. Og jeg syns det er veldig synd klassen ikke har vært på tur før!  Uansett så koste jeg meg! Skulle ønske de fine stundene bare var for alltid!  <34 kommentarer

kjempe fin blogg du har, du skriver veldig bra! ^^
Stilig bilde. Jeg likte bloggen din! :o <3

Grethe Marita

13.feb.2011 kl.11:26

Marit: Tusen takk! :D Det betyr mye! ^^

Grethe Marita

13.feb.2011 kl.11:26

AnneMaren99: Tusen takk! Det er godt å høre noen gjør :P

Skriv en ny kommentar

Grethe Marita

Grethe Marita

19, Larvik

Jeg er avslappet og livlig. Jeg gjør akkurat det som passer meg og har sjeldent planer, men samtidig er jeg alltid fullbooket. Jeg har gode venner som tar vare på meg, og jeg prøver så godt jeg kan på det samme. Disse gode vennene er grunnen til at det skjer noe som helst i hverdagen, og ellers så er det mote, kunst, litteratur og musikk som interesserer meg og er det jeg skriver om, som oftest. Jeg bruker bloggen som en slags dagbok, terapeut eller en måte å bare tømme hodet mitt på, og fylle det opp igjen med gode idéer fra internettet! Og jo! Jeg bor og studerer i England, London! Og trives veldig godt med det.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits