Destroy all that is keeping you down, and then I'll nurse you

Jeg er blitt helt sprø folkens! Det er sant! Jeg klarte å brenne pizzaen som skulle varmes, også klarer jeg å brenne brød, i BRØDRISTEREN! Hvordan!?  Lille broren min klarer det fint, men når jeg gjør det på de akk samme innstillingene så dør håpet! Hvor er livet!? 
This woman should NOT get back to the kitchen!

Noe annet som har skjedd?? Vell...på u.møte på Betania så sang jeg med i bandet for the very first time (samtidig som jeg er pianist). Det var ganske gøy! Også har jeg klipt meg! Og hadde man ikke visst at jeg har lurt på lugg en stund og har ganske mørkt hår så skulle man tro jeg prøvde på å kopiere Jessie J! Men altså, she's hot! 
Hm... jeg gleder meg til London, jeg. Topshop, Urban Outfiters, American Apparel og Primark!
Wee! Gleder meg! Føler jeg har fått en ny start på ett eller annet! Gleder meg som et barn til å være vekk herfra noen dager. I London så er det så varmt at jeg ikke trenger å ha på meg STILONGS! 
Her er to bilder da! lugg og mørkt hår (det er ikke svart, bare ser sånn ut)


Ellers er det ikke så mye nytt! Jeg har masse ny musikk! <3 Tar en oppdatering en annen gang! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Grethe Marita

Grethe Marita

19, Larvik

Jeg er avslappet og livlig. Jeg gjør akkurat det som passer meg og har sjeldent planer, men samtidig er jeg alltid fullbooket. Jeg har gode venner som tar vare på meg, og jeg prøver så godt jeg kan på det samme. Disse gode vennene er grunnen til at det skjer noe som helst i hverdagen, og ellers så er det mote, kunst, litteratur og musikk som interesserer meg og er det jeg skriver om, som oftest. Jeg bruker bloggen som en slags dagbok, terapeut eller en måte å bare tømme hodet mitt på, og fylle det opp igjen med gode idéer fra internettet! Og jo! Jeg bor og studerer i England, London! Og trives veldig godt med det.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits