Really!

Really! I got a thing for gingers!!
Og er det rart, når du ser på Alison Sudol! Har alltid likt henne, og kommer alltid tilå gjøre det! Vil kanskje farge håret mitt rødt igjen? Og denne gangen, ordentlig, som henne! :D Selv om hun nå er blond, og jeg vurderte å vbli blond selv, bare fordi jeg lever på en illusjon av at jeg blir like pen som henne om jeg gjør som henne så tviler jeg, og droppa det. Ble heller brunette igjen. Ja!

Men farge håret?? Og klippe lugg!??
Jaja, dette var hvertfall et spennende innlegg...jaeh

Legger meg snart, Angel er her...
6 kommentarer

juyeung

30.jan.2011 kl.00:45

deilig!

Angèl

30.jan.2011 kl.01:55

Angel drar aldri! Sorry..

beabeate

30.jan.2011 kl.13:22

rødt hår kan være fint. Ihvertfall på jenter, men gutter med rødt hår er alltid drittsekker, har jeg funnet ut. Ikke for å slå alle under en kam(eller hvordan ordspillet går). Men om du ønsker å farge håret rødt, så syns jeg du skal gjøre det. For det kan bli utrolig fint. ;-) Og Angèl kommer til å spise deg opp. ;-)

Grethe Marita

03.feb.2011 kl.22:41

beabeate: Haha, det vet jeg ikke noe om, kjenner egentlig ikke så mange gutter! Men jenter er supeeeer fint! Men droppa det røde håret og valgte det mørkt istedet! Savner og se litt normal ut :P

Grethe Marita

03.feb.2011 kl.22:42

Angèl: Det er veldig veldig bra <3

Grethe Marita

03.feb.2011 kl.22:42

juyeung: Ikkesant!

Skriv en ny kommentar

Grethe Marita

Grethe Marita

19, Larvik

Jeg er avslappet og livlig. Jeg gjør akkurat det som passer meg og har sjeldent planer, men samtidig er jeg alltid fullbooket. Jeg har gode venner som tar vare på meg, og jeg prøver så godt jeg kan på det samme. Disse gode vennene er grunnen til at det skjer noe som helst i hverdagen, og ellers så er det mote, kunst, litteratur og musikk som interesserer meg og er det jeg skriver om, som oftest. Jeg bruker bloggen som en slags dagbok, terapeut eller en måte å bare tømme hodet mitt på, og fylle det opp igjen med gode idéer fra internettet! Og jo! Jeg bor og studerer i England, London! Og trives veldig godt med det.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits