One last time!

For et rot jeg har gjort for meg selv. Bare fordi jeg sitter på rævva og venter og håper og satser på at ting vil gå min vei, men jeg har alltid vært sånn, jeg har bare vært heldig noen ganger!
Vell, one last time! Jeg kan ikke noe for det, det er sånn følelsene mine var, det er sånn jeg følte det og desverre er det sånn jeg valgte å la det være til den stunden det var for sent!
Jeg er ganske sikker nå, og det er at jeg IKKE vil at du skal være med noen jeg kjenner, så mange jenter i sandefjord så tar du henne? But you know what? I'm better than her, og jeg har ikke tenkt å gjøre noe med det, 'cause i'm not a fucking second choice!

Nei, ok, nå begynner jeg igjen. Men en ting skal alle vite, og det er at jeg aldri klikka på noen som helst! Jeg kan ikke bestemme over andres valg, om jeg så skulle ønske jeg kunne. Så poenget mitt er at dette er siste gang jeg snakker om deg, "til" deg og noe annet før hun er ute av bilde, og jeg har ikke tenkt å bry meg om hva du tenker, sier eller hva enn du gjør. Jeg har aldri følt meg så dum, seriøst! Som en idiot! 
En ting skal du vite, jeg lo høyt! 
Det var vell det, antar jeg!


2 kommentarer

Marthe

24.jan.2011 kl.23:49

døde hardt.. Aldri forventa! Kondolerer...

Grethe Marita

25.jan.2011 kl.20:01

Marthe: Ja, det er ganske så trist!

Skriv en ny kommentar

Grethe Marita

Grethe Marita

19, Larvik

Jeg er avslappet og livlig. Jeg gjør akkurat det som passer meg og har sjeldent planer, men samtidig er jeg alltid fullbooket. Jeg har gode venner som tar vare på meg, og jeg prøver så godt jeg kan på det samme. Disse gode vennene er grunnen til at det skjer noe som helst i hverdagen, og ellers så er det mote, kunst, litteratur og musikk som interesserer meg og er det jeg skriver om, som oftest. Jeg bruker bloggen som en slags dagbok, terapeut eller en måte å bare tømme hodet mitt på, og fylle det opp igjen med gode idéer fra internettet! Og jo! Jeg bor og studerer i England, London! Og trives veldig godt med det.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits