slutte?

Jeg tror jeg vil slutte å blogge? Er ikke sikker, men føler det er så lite tid til det? Kanskje jeg skal la vær en liten stund, ta en pause?


Jeg er foresten 19 år! Mitt siste år som tenåring! Koste meg igår, ble kidnappet av ilda og vi var på peppes å spiste! Kjempe koselig dag egentlig! Hele dagen! :D

Fikk 19 roser av pappa og penger, ahh... fin dag <3

Har ikke hatt noen form for feiring, men kanskje jeg tar meg en tur ut i helgen??? 

5 kommentarer

Alice

19.jan.2011 kl.22:22

Bare skriv når du føler for å skrive :) om det så er en gang i måneden, gjør ikke det noe :) :)

beabeate

20.jan.2011 kl.14:27

jeg skriver ikke så mye, enda jeg har mye tid til å skrive. Det er ingen regel at en som blogger, må blogge ofte. Blogg når du vil og kan. Blogg om det du vil og føler for.

Vanja

20.jan.2011 kl.18:47

Ikke slutt :)

Du er MIN i helgen :D

Grethe Marita

20.jan.2011 kl.22:56

beabeate: Du har egentlig rett! Men av en eller annen grunn føler jeg meg forpliktet til å blogge regelmessig!?

Grethe Marita

20.jan.2011 kl.22:56

Alice: Du er søt <<3

Skriv en ny kommentar

Grethe Marita

Grethe Marita

19, Larvik

Jeg er avslappet og livlig. Jeg gjør akkurat det som passer meg og har sjeldent planer, men samtidig er jeg alltid fullbooket. Jeg har gode venner som tar vare på meg, og jeg prøver så godt jeg kan på det samme. Disse gode vennene er grunnen til at det skjer noe som helst i hverdagen, og ellers så er det mote, kunst, litteratur og musikk som interesserer meg og er det jeg skriver om, som oftest. Jeg bruker bloggen som en slags dagbok, terapeut eller en måte å bare tømme hodet mitt på, og fylle det opp igjen med gode idéer fra internettet! Og jo! Jeg bor og studerer i England, London! Og trives veldig godt med det.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits