Ja, Nei, Kanskje

Damn, it's hard to not know what to do, or what to want! Jeg får liksom ikke bestemt meg, vil jeg eller ikke osv osv osv.

Uansett så drar mamma til Paraguay i natt, der blir bra på en måte, liker å være hjemme alene, men på en annen side kommer både Jonathan og jeg til å sulte ihjel! Nei, forresten, JEG kommer til å sulte. Jonathan lager i det minste mat til seg selv, men jeg er jo veggis så det gidder jeg ikke. Har dessuten ikke til eller krefter til det. Jeg slapper av da, koser meg, skal begynne å trene ( I know! Vanskelig å tro) Og jeg har bestemt meg for å blir ganske asosial, skal satse skole 110% nå ettersom jeg har "bestemt" at jeg vil begynne på Essex university i Colchester og snittet er høyere siden det er sånn type skole som Harvard og Princeton osv. Så under yrkesmessa i dag gikk det opp for meg, jeg skal faktisk til England til høsten! Åh som jeg gleder meg! Det blir på en måte en ny start! Det kommer til å bli så bra! Sa jeg foresten at jeg gledet meg!? 

Hm... noen som fikk med seg skyte-dramaet i Sandefjord idag? Det var litt kjipt, siden jeg hadde planer om å ta meg en tur i sentrum etter skolen, men men... også sitter jeg her, etter en koselig tur hos Alice, deilig jazz og en dokumentar om konflikten mellom nord- og sør-korea, som jeg ikke skjønner noe av siden jeg ikke har på lyden. 
Nå tenkte jeg at jeg skulle legge meg siden jeg skal åpne den lille butikken i morgen. Så skal jeg leke stylist med Ilda, og boheme med Aida. Buenas Noche! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Grethe Marita

Grethe Marita

19, Larvik

Jeg er avslappet og livlig. Jeg gjør akkurat det som passer meg og har sjeldent planer, men samtidig er jeg alltid fullbooket. Jeg har gode venner som tar vare på meg, og jeg prøver så godt jeg kan på det samme. Disse gode vennene er grunnen til at det skjer noe som helst i hverdagen, og ellers så er det mote, kunst, litteratur og musikk som interesserer meg og er det jeg skriver om, som oftest. Jeg bruker bloggen som en slags dagbok, terapeut eller en måte å bare tømme hodet mitt på, og fylle det opp igjen med gode idéer fra internettet! Og jo! Jeg bor og studerer i England, London! Og trives veldig godt med det.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits