Through the eyes of a girl

Nå er det en stund siden jeg har skrivd-skrivd. Det er sikkert mange som kanskje lurer på hvordan det gikk med alle de sære innleggene før jul??  Vell...det er ikke blitt noe annerledes. Jeg satt å ventet i spenning, med verdens største klump i magen, så når jeg fikk orden på den så fant jeg ut at jeg er kjempe forvirret og ikek vil, eller vil, men denne andre parten vil nok ikke. Følte jeg presset dette besøket litt på og at den andre parten egentlig bare ville hjem!


Jeg hater at alle hele tiden skal snakke om denne andre parten da, og når mennesker jeg faktisk trenger å prate med ikke har tid eller ikke holder løfter selv om de på en eller annen skrudd måte er forpliktet til det, gjør det meg irritert. Fordi det er ikke alltid jeg trenger å prate så mye heller, jeg vil egentlig bare ha en der som kan holde rundt meg og si at det vil gå  bra, at nå er vinteren snart over, at når det går mot lysere tider har jeg en bra sommer å se fram til, og ikke minst, et fantastisk land å flykte til i sju år. Jeg føler jeg må brytes ned, og trenger å bygges opp på nytt for å kunne få vekk de feilene ved meg jeg hater mest, jeg vil bli alt jeg ønsker og jeg vil minst av alt leve sånn her. Jeg holder rett og slett alt for mye inne, jeg må få litt luftunder vingene, skrike ut og ikke bare sitte her. 

Jeg har mange gode venne, og takket være gode venner, har jeg fått enda bedre venner. Jeg har fått flere venner og jeg har fått muligheten til å bli kjent med mange nye venner. Men det er, ikke vondt ment, det samme. Skulle gjerne hatt en som kjente meg 99%...

de siste 1% er de 1 % som ingen vet om noen...alle har den ene prosenten...
noen mere enn andre... I feel like crying

2 kommentarer

Teddy! :D

12.jan.2011 kl.23:14

Kom hit så skal jeg holde rundt deg ^,..,^

Er her for deg om det er noe.

Grethe Marita

19.jan.2011 kl.22:04

Teddy! :D: aww <3 Du er søt da :D

Skriv en ny kommentar

Grethe Marita

Grethe Marita

19, Larvik

Jeg er avslappet og livlig. Jeg gjør akkurat det som passer meg og har sjeldent planer, men samtidig er jeg alltid fullbooket. Jeg har gode venner som tar vare på meg, og jeg prøver så godt jeg kan på det samme. Disse gode vennene er grunnen til at det skjer noe som helst i hverdagen, og ellers så er det mote, kunst, litteratur og musikk som interesserer meg og er det jeg skriver om, som oftest. Jeg bruker bloggen som en slags dagbok, terapeut eller en måte å bare tømme hodet mitt på, og fylle det opp igjen med gode idéer fra internettet! Og jo! Jeg bor og studerer i England, London! Og trives veldig godt med det.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits