2010 i bilder, del toJeg tar flere piercinger, tok også i hofta, men den grodde ut ;(Gjør sprø stunts som å opptre på UKM med Malin. Vi fulgte rett og slett en drøm, og tok får kjente dans til Kids - MGMT, minner.

Jeg tror plutselig jeg kan ta så veldig fine bilder bare fordi jeg har speilreflekskamera, Nikon D3000. *thums up*


Her IldaBølgen Kulturhus i Larvik.

Fin frokost jeg og Ilda hadde i Tønsberg :)Lillebror konfirmerer seg! Koste oss masse den dagen!
Her på Becks og spise etter konfirmasjons-saken.Klasse 2sty på nye eventyr, søppel-prosjekt. Det forestiller jordkloden som ruller i søppel, fordi det er sånn vi mennesker er. Forbrukere.Jeg kommer opp i matte eksamen! Lucky me!


Kjekkasen Kari blir ENDELIG 18, og vi koser oss på ost og vin kveld med jentene til Kari!

Søte Kari <3


17 Mai, fin feiring :) Liker bilde!

Tar masse bilder ved fontena i Sandefjord! Her Resmije, meg og Sarah som loker i bakgrunnen.


Koser meg med gamle venner! <3 Ilda, Glenn og meg. Fin dag på Mølen!


Glenn, Ilda, Grethe & Aida <3Det var det for denne runden! Nå har vi vel kommet så langt som til slutten av skoleåret, slutt på 3.klasse og sommerferien står for tur! :)
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Grethe Marita

Grethe Marita

19, Larvik

Jeg er avslappet og livlig. Jeg gjør akkurat det som passer meg og har sjeldent planer, men samtidig er jeg alltid fullbooket. Jeg har gode venner som tar vare på meg, og jeg prøver så godt jeg kan på det samme. Disse gode vennene er grunnen til at det skjer noe som helst i hverdagen, og ellers så er det mote, kunst, litteratur og musikk som interesserer meg og er det jeg skriver om, som oftest. Jeg bruker bloggen som en slags dagbok, terapeut eller en måte å bare tømme hodet mitt på, og fylle det opp igjen med gode idéer fra internettet! Og jo! Jeg bor og studerer i England, London! Og trives veldig godt med det.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits