2010, bye bye.

Så var året over! 2011, det blir uvant å begynne å skrive det. Hadde akkurat vent meg til 2010. Hva har jeg gjort i 2010? Jo, jeg har oppnådd hvertfall en del av nyttårsforsettet mitt ifjor. Jeg skulle reise til minst tre steder utenlands. Jeg dro til London, men der stoppa det. Annet, jeg skulle på minst èn festival, jeg var på tre, Hove, selv om det bare var en dag, men jeg fikk se Them Crooked Vultures! (thumbs up) 
Jeg var på slottsfjell, der var jeg hele uka og så Lissie, Mew og koste meg ganske mye på campen med venne! Tredje festivalen var Get focused, der Jesus Culture var og ledet i lovsang! DET var gøy! 

Jeg har fått mange fine minner, kost meg masse med venner.
Selvfølgelig har jeg gjort mye dumt i 2010 også, ting jeg kan si jeg har angret på, og ting som er dumt, men som har gitt meg så mye! Og jeg har blitt kjent med masse nye, fine folk! 

Jeg orker ikke skrive mere akkurat nå, men jeg skal legge ut en del bilder som vekker minner imorgen :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Grethe Marita

Grethe Marita

19, Larvik

Jeg er avslappet og livlig. Jeg gjør akkurat det som passer meg og har sjeldent planer, men samtidig er jeg alltid fullbooket. Jeg har gode venner som tar vare på meg, og jeg prøver så godt jeg kan på det samme. Disse gode vennene er grunnen til at det skjer noe som helst i hverdagen, og ellers så er det mote, kunst, litteratur og musikk som interesserer meg og er det jeg skriver om, som oftest. Jeg bruker bloggen som en slags dagbok, terapeut eller en måte å bare tømme hodet mitt på, og fylle det opp igjen med gode idéer fra internettet! Og jo! Jeg bor og studerer i England, London! Og trives veldig godt med det.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits