Sommerfugler og adrenalin

Kan si jeg har kost meg maks idag! Ja, jobben var slitsom, men er den ikke alltid det? Alle er syke om dagen, så det blir masse ekstra vakter for meg. Klager absolutt ikke, more money for me!! Skal jobbe imorgen og. Så da finner du meg på B young fra ni til tre. Så skal jeg ture hjem og starte å stelle meg til den store kvelden! Jeg skal da til Sandefjord. En eller annen fest noen venner har dratt sammen som jeg hovedsakelig ble dratt med på av Ilda. Det  blir stas. Ellers..jo! Dagen min, jeg har jobbet, som sagt, jeg tok meg en tur til Su for å feire litt siden hun idag fylte 19, så tok jeg med Angel, som var koselig, som alltid. Her kommer spenningskurven, you see.
Etter at jeg kom hjem rundt halv ti tida går jeg forbi garasjen...så rygger jeg tilbake. jeg har pappas bilnøkler i lomma. tør jeg dette? 
hva tror du? Jo! Gjett om jeg gjorde! Kjørte opp og hentet Aida, så overasket vi Ilda og kjørte til Sandefjord. Haha, sykt flaks. Vi tenkte, vi kjører gamleveien, der er det ikke kontroll, meeeen...det var det. No stress, jeg klarte meg fint. Der turer vi på Mc' Donalds og tar oss en milkshake og kjører hjem igjen. Nå har jeg vært så i 100 at jeg ikke eier mere energi. Sommerfugler, nerver osv osv. Hvor langt jeg har kommet på lappen? Tror ikke jeg får den før jeg flytter. Kanskje? Vet ikke. Ahahaha, føler meg som verdens største drittunge som venter på juleaften! Det var sykt! Men kommer mest sansynlig ikke til å gjøre det igjen...tror jeg.

Men men, det var gøy. Sånn mentalt sett bortsett fra dagens spenninger, så har jeg ikke gjort annet enn å ventet i spenning, uten noe resultat for noe av det jeg har gjort. Men jeg skal fortsette å vente. Jeg ser liksom ikke for meg noe annet akkurat nå. Jeg har ikke noe annet jeg får gjort uansett. 

2 kommentarer

Marthe

31.des.2010 kl.09:25

haha døde maks da du fortalte hva du hadde gjort da jeg møtte på deg på mc'ern! hahahaha!!

Grethe Marita

02.jan.2011 kl.17:59

Haha, jeg er sånn passe awesome!

Skriv en ny kommentar

Grethe Marita

Grethe Marita

19, Larvik

Jeg er avslappet og livlig. Jeg gjør akkurat det som passer meg og har sjeldent planer, men samtidig er jeg alltid fullbooket. Jeg har gode venner som tar vare på meg, og jeg prøver så godt jeg kan på det samme. Disse gode vennene er grunnen til at det skjer noe som helst i hverdagen, og ellers så er det mote, kunst, litteratur og musikk som interesserer meg og er det jeg skriver om, som oftest. Jeg bruker bloggen som en slags dagbok, terapeut eller en måte å bare tømme hodet mitt på, og fylle det opp igjen med gode idéer fra internettet! Og jo! Jeg bor og studerer i England, London! Og trives veldig godt med det.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits