Do what I say and I'll make it okay

Jeg har lest gjennom en del blogger, så fant jeg en sånn her "toppliste" over larviks bloggere. Så tenkte jeg, hm, det var jo morsomt! Bare for å se om jeg var der, så jeg etter navnet mitt, but no Grethe. Men det var egentlig et fett, de fleste bloggene var om hverdagene sånn ganske nøyaktig med masse bilder og ikke minst, "dagens outfit". Det gidder ikke jeg, det er derfor jeg har lookbook. Der kan jeg ha så mange bilder jeg bare vil!+ at de aller fleste er den type jente, jeg definitivt ikke er.  Så tenkte jeg også, hva gjør at jeg ikke har like mange lesere som de som er på toppen eller på listen i det hele tatt. Så slo det meg, jeg skriver om uinteresante ting. Jeg skriver mange ganger i en ganske abstrakt for, i 3.person eller så skriver jeg usammenhengende. Jeg skriver det faller meg inn akkurat i det jeg begynner å taste, eller jeg skriver noe for å på en eller annen absurd måte få et utløp på masse følelser som jeg ellers ikke viser. Jeg får en sjelden gang kommentarer, ikke ofte, men syns det er greit, jeg ser at ganske mange går inn på bloggen, og bare det gjør at jeg vet noen hvertfall vet hva jeg tenker.
Det eneste jeg skulle ønske jeg kunne, turte, ville og ikke tenkte på å skrive om var at jeg hadde turt å si ting rett ut, eller skrive da. Bare skrive navn, skrive akkurat hvem det gjaldt, skrive akkurat hva jeg ikke likte, hva jeg likte, men så var det dette med sosiale normer da. Og dessuten så tør jeg ikke såre? mennesker sånn at jeg bare legger ut masse følelsesmessig bulls#%*& som kan gjøre situasjonen jeg eventuelt snakker om enda værre, spesielt for min egen del, nå på vinteren som jeg ikke er helt 100% og litt ustabil. Derfor driter jeg heller i det. Men takk for at noen gidder hvertfall. Hadde vært fin om de som følte seg truffet av noen innlegg kunne mannet seg opp og snakket med meg da, siden jeg ikke er modig nok til å gjøre det. Damnit!

Noen andre som føler for å gi opp? Jeg vet dere ikke vil snakke med meg, jeg vet dere er sure på meg. Men tenk lenger enn deres egne egoer og tenk litt nøye, var det hele uten grunn. Beklager, er i en humør berg-og-dal-bane og jeg har ikke tenkt å løpe etter deg om det var det som var planen. No! Jeg tar det med ro, og om følelsene var ekte hadde dere kanskje ikke latt meg gå på tryne. Og ikke lek så kul bare fordi dere TROR dere vet hva jeg føler.


Elliott Smith - Between the bars

Drink up baby, stay up all night
With the things you could do
You won't but you might
The potential you'll be that you'll never see
The promises you'll only make
Drink up with me now
And forget all about the pressure of days
Do what I say and I'll make you okay
And drive them away
The images stuck in your head

Drink up baby, look at the stars
I'll kiss you again between the bars
Where I'm seeing you there with your hands in the air
Waiting to finally be caught
Drink up one more time and I'll make you mine
Keep you apart, deep in my heart
Separate from the rest, where I like you the best
And keep the things you forgot!

4 kommentarer

Teddy! :D

27.des.2010 kl.00:17

Er nå her for å snakke jeg da, om det er noe. Og er nå ikke akuratt sur på deg.. :P

Monica

27.des.2010 kl.11:09

Jeg leser det du skriver kjære lille deg.. Og ja, det er ikke lurt å være for konkret når du føler for å si fra til bestemte personer. Man skal ha litt av en ryggrad for å takle offentlige angrep. Du forteller du er opp og ned følelsesmessig.. har du sjekka det hos legen? Kan jo være noe du mangler. Det er ikke alltid det er så komplisert. De fleste trenger feks ekstra d-vit nå som vi ikke får nok lys..

Og jammen er jeg glad for at du ikke er en sånn brunkremberte som bare tenker på klær og gutter..

stor stor juleklem fra Mokka

Grethe Marita

27.des.2010 kl.21:50

Teddy! :D: Haha!! Det er bra du ikke er sur på meg! :D Jeg er ikke sur på deg heller :P

Grethe Marita

27.des.2010 kl.21:57

Monica:Kult! Det er veldig gøy å høre! Morsomt med respons innimellom. Ja, men tror ikke legen vil finne noe svar. Mamma er nazi når det gjelder kosthold, og spesielt siden jeg er vegetarianer. Så er nok ikke noe vitaminmangel! Spiser omtrent piller til frokost xD Haha...

jeg er glad jeg ikke er sånn jeg og! Det hadde ikke vært kult! :P

Juleklem tilbake!

Skriv en ny kommentar

Grethe Marita

Grethe Marita

19, Larvik

Jeg er avslappet og livlig. Jeg gjør akkurat det som passer meg og har sjeldent planer, men samtidig er jeg alltid fullbooket. Jeg har gode venner som tar vare på meg, og jeg prøver så godt jeg kan på det samme. Disse gode vennene er grunnen til at det skjer noe som helst i hverdagen, og ellers så er det mote, kunst, litteratur og musikk som interesserer meg og er det jeg skriver om, som oftest. Jeg bruker bloggen som en slags dagbok, terapeut eller en måte å bare tømme hodet mitt på, og fylle det opp igjen med gode idéer fra internettet! Og jo! Jeg bor og studerer i England, London! Og trives veldig godt med det.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits