Julen 2010

Jula i år var enda mere annerledes enn alle andre år, ikke nok med at vi ikke feiret det "hjemme" i leiligheten, men så ble det en jul uten pappa og Jonathan. Jeg hadde ikke kjempe masse på ønskelisten i år, men to av tre som jeg husker fikk jeg, det var veldig gøy!!!  Det var da egen PC, det er den jeg bruker i skrivende stund og varmeovn! Yay! Nå trenger jeg ikke fryse mere! Annet jeg fikk? Nødvendigheter som pengerog klær, standarer som håndkremer og parfyme og julematen i år ble laks, spiste ikke så mye, ble mest væske, kan man si. Men syns jula var ganske trist! Jeg liker ikke jul engang, også har det ikke føltes som om den har vært her i det hele tatt. Har bare vært akkurat som om jeg var heldig og fikk noen gaver. Gikk glipp av 3 nøtter til Askepott og ehh, det var bare ikke stemning, at all! Jeg v et ikke hvorfor, eller jeg vet hvorfor! Men vet samtidig ikke! Også hadde jeg en rar drøm, mendet var av den type drøm jeg ikke vil våkne fra, men samtidig ikke vil drømme videre på. Jeg lurer på hva som er best for meg, og jeg er ganske sikker på hva jeg vil nå! Må bare få gjort det klart for andre.
Jo, en ting som er ganske digg, har fått dobbeltseng. Det er ingen julegave, som dere vet har jeg bodd at dads place noen dager, så da jeg kom hjem så hadde jeg plutselig mye mindre plass, men jeg digger det! Det føles ut som om at jeg får en ny start, jeg bare håper jeg kan få gjort ting riktig denne gangen :)
 
Digge gobbeltsenga mi, yeah!Ja, legger ut flere bilder etterhvert!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Grethe Marita

Grethe Marita

19, Larvik

Jeg er avslappet og livlig. Jeg gjør akkurat det som passer meg og har sjeldent planer, men samtidig er jeg alltid fullbooket. Jeg har gode venner som tar vare på meg, og jeg prøver så godt jeg kan på det samme. Disse gode vennene er grunnen til at det skjer noe som helst i hverdagen, og ellers så er det mote, kunst, litteratur og musikk som interesserer meg og er det jeg skriver om, som oftest. Jeg bruker bloggen som en slags dagbok, terapeut eller en måte å bare tømme hodet mitt på, og fylle det opp igjen med gode idéer fra internettet! Og jo! Jeg bor og studerer i England, London! Og trives veldig godt med det.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits