"Fin" avslutning

Hvor dum har jeg ikke følt meg idag?? Gått på trynet gang på gang (ikke bokstavelig.)
#1Jeg klarer å forsove meg til siste skoledag, og vi startet ikke før kvart på elleve engang.
#2 Jeg feiger ut og er elendig til å være sterk, som jeg planla jeg skulle være, men neida. Misforstå meg rett, jeg reagerte riktig, men foran feil mennesker.
#3 Jeg glemmer sangen jeg egentlig har øvd på til Russerevy audition, så jeg bryter ut i colors of the wind, fra Poccahontas og glemmer til og med teksten.
#4 Jeg begynner å pipe når jeg går INN i en butikk, noia! 
#5 Jeg får den ultimate hikken på jobb, så når jeg skulle spørre om jeg skulle pakke klærne inn, ble det mere "skal jeg hikk-akke det inn?"  Ops!
#6 Vell, det er ingen nr. seks.

Men jo, dagen har gått så å si nedenom og hjem. Hvertfall nr 2 vil jeg påstå var værst, jeg følte meg så dum og jeg ble skikkelig usikker. Når jeg dro og satt meg på bussen med en gang jeg gikk, så begynner jeg å sjelve, litt nerver for sjokket og for at jeg gruet meg for audition. (Audition gikk foresten sånn nogelunde greit), etter at jeg hadde kommet litt mere til meg selv måtte jeg bare få roet ned pusten, fordi jeg merket at folk rundt meg merket hvor tungt jeg pustet. Jeg tror egentlig jeg ble litt borte i hodet mitt i to sekkunder, så jeg merket ikke at jeg muligens har løpt til bussen, no som ikke er så altfor unormalt, bortsett fra i dette tilfellet, siden jeg hadde 20 min på å rekke en strekning på 1/2 min. Jeg husker ikke noe av da jeg gikk ut av Jappis til jeg kom meg på bussen, alt jeg syns jeg så var en lukket dør. Nok om det.


bilde funnet på Deviantart av RazyGraphicDesign

Hjemme koser jeg meg med mat og slapper av, så får jeg besøk av Aida og Ilda og de tar med seg ikke annet enn en flaske vin og Inception. Så kan ikke si annet enn at jeg har stortrivdes ikveld! Kost meg som bare det. Bortsett fra dagens hendelser så har dagen vært bra altså! Skulle gjerne hatt litt alene tid så jeg kunne fått ut litt tanker med noen jeg kjenner godt! Noen som kanskje forstår meg, eller som bare lytter, noen som ikke sier, ja jeg vet hvordan du har det eller du burde ....

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Grethe Marita

Grethe Marita

19, Larvik

Jeg er avslappet og livlig. Jeg gjør akkurat det som passer meg og har sjeldent planer, men samtidig er jeg alltid fullbooket. Jeg har gode venner som tar vare på meg, og jeg prøver så godt jeg kan på det samme. Disse gode vennene er grunnen til at det skjer noe som helst i hverdagen, og ellers så er det mote, kunst, litteratur og musikk som interesserer meg og er det jeg skriver om, som oftest. Jeg bruker bloggen som en slags dagbok, terapeut eller en måte å bare tømme hodet mitt på, og fylle det opp igjen med gode idéer fra internettet! Og jo! Jeg bor og studerer i England, London! Og trives veldig godt med det.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits