Penger, skulle hatt det på trærne!

Jeg har idag klart å svi av 200 kr bare på Glitter! Det var vondt, samtidig som ikke, siden jeg kjøpte en fantastisk fin ring! (skulle øsnke jeg hadde masse masse penger, som alle andre også ønsker!) Ringen er hvertfall et kors som går over to fingre, også har jeg kjøpt noen dødskule øredobber! Skulle tatt bilde av dem, men sitter hos pappa og kamera mitt ligger da hos mamma. Har vært her siden søndag tror jeg? Og jeg har kost meg! Idag laget jeg wok etter at jeg kom hjem fra jobb! Og dagen på jobb gikk kjempe fort, swosj, så var de fire timene over! Jeg handlet også litt klær. Bl. annet en kjole som jeg fikk til innkjøpspris, det var deilig! Den er ganske kul, og jeg tror den kommer til å passe med de nye smykkene! 
Tenker å bruke det imorgen siden det er skoleavslutning osv osv, og jeg skal rett på jobb after!

Idag så var også 3sty, altså 3.klasse på Studiespes. m/ formgivingsfag, verter for resten av linja. Vi laget et "julebord" der mange av oss hadde bakt. Og tro det eller ei, jeg hadde laget sjokoladerisboller. Og jeg som hold på å gi opp fordi det så feil ut, fikk skryt av lærerne for hvor gode de var. 

Oppskrift, en enkel oppskrift jeg googlet, den var for ca 40 boller, en porsjon altså, men istedet for mørk kokesjokolade, brukte jeg lys ;) Yeah!

Bildet er random, bare liker det!

Ja, det er sikkert ikke interesant å høre om oppskriften, jeg kan heller fortelle om planene mine i ferien, de er nemlig like spennende som navlelo, ikke spennende at all med andre ord! Enklere ord!
Men, avslutningen, ja! Det var kjempe koselig, jeg var "verten" eller den som ønsket velkommen og holdt programmet igang, konferansier? Neh, men serisøt, for en klasse jeg har, og for noen lærere jeg har og har hatt gjennom disse snart tre årene på SVGS'a! Og neste år blir det kanskje London??? Hadde vært bra! Og jula neste år blir i varmen, hjemme i Paraguay! Gleder meg til et nytt og bedre år!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Grethe Marita

Grethe Marita

19, Larvik

Jeg er avslappet og livlig. Jeg gjør akkurat det som passer meg og har sjeldent planer, men samtidig er jeg alltid fullbooket. Jeg har gode venner som tar vare på meg, og jeg prøver så godt jeg kan på det samme. Disse gode vennene er grunnen til at det skjer noe som helst i hverdagen, og ellers så er det mote, kunst, litteratur og musikk som interesserer meg og er det jeg skriver om, som oftest. Jeg bruker bloggen som en slags dagbok, terapeut eller en måte å bare tømme hodet mitt på, og fylle det opp igjen med gode idéer fra internettet! Og jo! Jeg bor og studerer i England, London! Og trives veldig godt med det.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits