Tanker om tanker

Jeg har vært kjempe sliten idag, jeg var en tur på Cafe med Ella, og det var kjepe koselig, er nesten en måndte siden jeg så henne sist, nei, enda lenger, og det var bare et kort gjensyn. Men må er hun hjemme fra skole i Danmark, så det var deilig å se henne igjen!

Så var jeg på den midlertidige CD-butikken på Amfi og brukte noen penger på CD'r, kjøpte fem stk tror jeg. Aner ikke hva noe av det er, bare plukket ut noe rart, elsker å gjøre det!  Så tenke jeg skulle sette meg ned å høre litt nå!

Ellers, så har jeg tatt meg litt mojito! Kost meg med kunst lekser, og bare tenkt egentlig. Det er mye å tenke på, spesielt når det har gått fire måneder og to uker. Sært det der. Jeg vet ikke helt hva jeg vil selv, men jeg vet jeg ikke ønsker det jeg har nå, jeg tar meg et glass i hverdager og jeg gjør ting jeg ikke bør. Om det var feil valg? Who knows? Jeg burde kanskje vite det, men jeg vet seriøst ikke. Jeg skulle ønske jeg hadde baller nok til å stå opp og spørre om alt jeg ønsket et svar på! Det er bare forvirrende spør du meg, spør du noen andre, er de like forvirret, fordi de vet ikke hva jeg snakke rom engang, fordi det er ting jeg ikke vil snakke om, det er ting jeg ikke tør nevne, ting jeg ikke sier høyt, kun når jeg er 100 % sikker jeg er alene! Jeg er ikke helt meg selv i skrivende stund, jeg er litt borte fra sinnet og jeg trenger fort et råd som er mere enn "ta en kaffe, få ting ut, snakk om det!" Det er ting jeg alt vet, jeg trenger ikke råd jeg selv fant ut av! Jeg vil egentlig bare at noen skal "overraske" meg og BOM, der sitter jeg uten noe annet valg enn å bli sårbar og vise mitt virkelige være ydmyk og spørre ut og fortelle sanheten! Jeg vet ikke sanheten selv engang! Men men, er det ikke alltid sånn?

Nå surrer jeg ganske mye, jeg husker ikke hva jeg har skrevet over her, og jeg orker ikke lese gjennom, jeg konsentrerer meg nok som det er om å skrive rett. Men takk for meg, for idag!


Jo! En ting til! Jeg har som mål å blir kjeeempe tynn til sommeren, før jeg flytter til London! Så tynn at jeg ikke er flau! Gleder meg til opperasjonen også jeg!  Jeg gir meg selv et halvt år på å bli suppah-skinny!


Musikk! : Ke$ha - Cannibal, Take it off, We r who we r

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Grethe Marita

Grethe Marita

19, Larvik

Jeg er avslappet og livlig. Jeg gjør akkurat det som passer meg og har sjeldent planer, men samtidig er jeg alltid fullbooket. Jeg har gode venner som tar vare på meg, og jeg prøver så godt jeg kan på det samme. Disse gode vennene er grunnen til at det skjer noe som helst i hverdagen, og ellers så er det mote, kunst, litteratur og musikk som interesserer meg og er det jeg skriver om, som oftest. Jeg bruker bloggen som en slags dagbok, terapeut eller en måte å bare tømme hodet mitt på, og fylle det opp igjen med gode idéer fra internettet! Og jo! Jeg bor og studerer i England, London! Og trives veldig godt med det.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits