On my own

Nå har jeg vært hjemme alene i nesten en uke, eller -isj! Det har vært siden onsdag så var lillebroren min og meg alene hjemme, på torsdags ettermiddag dro pappa og han til Oslo for å så ta turen videre til Alicante, Spania. Skulle ønske jeg var med, da slapp jeg snøstorm, etter snøstorm, mørke dag etter mørke dag! Alt jeg egentlig trenger er en tidsmaskin, så jeg kunne gått tilbake i tid. Det hadde vært fint, men kanskje nærmeste framtid blir like fin? 
Men det fine er da at jeg har cært helt alene, og idag kom mamma hjem, så da er jeg i pappas leilighet, så jeg fortsetter å være alene fram til torsdag, for da kommer David hjem (Storebror)

Planen fremover er: Cafe besøk med Ella, så skal jeg ta meg en en runde å shoppe litt mere julegaver ettersom jeg får lønn imorgen, så er det jo bare halvparten av skatten som blir trekt! Bra vi lever i en velferdsstat. 
På tirsdag jobber jeg, så da finner du meg på B young fra fire til åtte. (Dette er et hint)
Så på Onsdag er det siste skoledag og jeg tar meg turen til Tønsberg med Aida for å handle ENDA mere igjen, så skal jeg se hvor godt jeg ligger ann med gavene, og kanskje jeg får penger til overs så kan jeg kjøpe skoene jeg ønsker meg! Vi får se!

Bilde funnet på Flicr.com 

Men det jeg egentlig vil snakke om med tanke på tittelen, er at jeg har følt meg så alene i det siste. Eller på en måte, jeg har sånne perioder kan man si der jeg føler meg heeelt alene, litt forlatt egentlig, og jeg blir bare kjempe trist av været også! Dritt viter! Snart er det Januar, og da er det bare lysere tider i møte!

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Grethe Marita

Grethe Marita

19, Larvik

Jeg er avslappet og livlig. Jeg gjør akkurat det som passer meg og har sjeldent planer, men samtidig er jeg alltid fullbooket. Jeg har gode venner som tar vare på meg, og jeg prøver så godt jeg kan på det samme. Disse gode vennene er grunnen til at det skjer noe som helst i hverdagen, og ellers så er det mote, kunst, litteratur og musikk som interesserer meg og er det jeg skriver om, som oftest. Jeg bruker bloggen som en slags dagbok, terapeut eller en måte å bare tømme hodet mitt på, og fylle det opp igjen med gode idéer fra internettet! Og jo! Jeg bor og studerer i England, London! Og trives veldig godt med det.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits