Midnatts-post

Nå kom jeg akkurat hjem fra julebord, det var hyggelig! Nei, det var egentlig ganske awesome! sånn i forhold til det andre jeg var på da jeg fikk feber og dro hjem! Men, det var også tidenes barnslige forsamling. Aner ikke hva som skjedde med folk, pastor kona begynner å tulle og heller salt i brusen til mannen, det samme med en annen kar og alle hadde latterkrampe osv! Dødskult. 
Vi fikk se en liten kortfilm laget av Aleksander fra misjonskirken om jeg ikke tar helt feil? Det var rått! Så var det quiz, det var Betavision der laget mitt vant, igjen, not a shock ;) haha, og det var lovsand og det var masse god mat, eller dessert og godis, maten min var forsåvidt bare surkål og poteter, it's a hard life bein' a vagetarian på et tradisjonelt norsk julebord!  :P Men! Det var veldig allright, som sagt!

Her Amira, her er du med i bloggen! Det var bra du kom på jobb så jeg kunne dra hjem og slappe av! Jeg hadde mye dårligere tid enn jeg sa, så det var bra jeg ikke ble lenger :P Chæts! hehe...


Så legger jeg meg nå, fordi jeg er altfor trøtt og hodet mitt går på overtid!Jeg har funnet ut hvorfor jeg drømmer så mye, kroppen min reiser et annet sted helt for seg selv. Jeg drømmer tanker jeg skulle ønske var sanne, skaper min egen verden av steder jeg allerede kjenner fra før og tar ingenting for gitt, jeg setter sammen de mest fantastiske steder du kan tenke deg, og ikke minst, så er kroppen, sinnet og hjertet i union med drømmen. Så for at jeg skal kunne komme meg tilbake til denne verden, avslutter jeg her før alt blir for absurd og ting ikke lenger er i perspektiv med virkelighetens virkelighet, den vi ikke vet er virkelig!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Grethe Marita

Grethe Marita

19, Larvik

Jeg er avslappet og livlig. Jeg gjør akkurat det som passer meg og har sjeldent planer, men samtidig er jeg alltid fullbooket. Jeg har gode venner som tar vare på meg, og jeg prøver så godt jeg kan på det samme. Disse gode vennene er grunnen til at det skjer noe som helst i hverdagen, og ellers så er det mote, kunst, litteratur og musikk som interesserer meg og er det jeg skriver om, som oftest. Jeg bruker bloggen som en slags dagbok, terapeut eller en måte å bare tømme hodet mitt på, og fylle det opp igjen med gode idéer fra internettet! Og jo! Jeg bor og studerer i England, London! Og trives veldig godt med det.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits