Sick and sexyfied

Nå sitter jeg hjemme og koser meg med en stor kopp svart te og deilig røkelse, røkelse er favoritt maten min! Haha, nei, men jeg har kost meg på akustisk konsert på kongegata 1. Har dessverre ikke tatt noen bilder, men kanskje jeg får stjelt et par av Marthe når de kommer ut på face! ;) Jeg var heller ikke på skolen idag fordi jeg forsov meg, jeg kan dessverre ikke huske at jeg har våknet for å slå av vekkeklokka, så jeg tror kanskje den aldri ringte? Men men, en dag fri gjør vell ingenting for meg!? Jeg har bare to ugyldig fravær anyways.

Noe annet spennende? Jeg vet ikke, tror dessverre ikke det, men samtidig så har jeg vært, overraskende nok, veldig fornøyd med livet de siste dagene, ukene. Jeg har ikke hatt så mye å ta opp tiden med, og jeg har gjort sånne ting som kanskje hadde vært kjedelig for noen, men jeg har kost meg som bare det. Har fått tid til å sitte å bare stenge meg inn i den lille boksen min i hodet som er tomt for lukt, farge og smak og har hatt det bra! 

Love the life you live, live the life you love!

Jeg har vært hjemme alene de siste dagene, noe som har hjulpet enda mere! Det har vært så deilig, det eneste er at jeg har liksom tatt meg litt mojito sånn i hverdagen, noe som ikke er så bra? Jajah! For ikke hjelpe! Ingen har prøvd å kontakte meg sånn spesielt mye på mobilen eller andre sosiale medier, ganske så deilig! Selv om det er koselig med en melding innimellom. Uansett, har tatt litt bilder idag, så dette er dagens antrekk. Ikke noe spesielt, men ganske deilig.

Øredobbe: H&M
Genser: Cubus.
Hjerte i gips: Laget av noen jenter i klassen.
Q:Noen som er enig i side-cut idèen? :)


Noen som har hørt denne? Ikke!? Den er kjempe bra, elsker stylistens idèer her! Og sanger er jo best! Hør også Cannibal! Den er bra! ;)

2 kommentarer

Marthe

21.des.2010 kl.23:55

Jeg liker sidecut idèen, tror du hadde kledd det kjempe! : D

Grethe Marita

22.des.2010 kl.23:36

Marthe: Du tror? Jeg er litt usikker, isåfall skal jeg vente med det til det er ute av moten igjen, vil ikke ha det når alle andre har det :P

Skriv en ny kommentar

Grethe Marita

Grethe Marita

19, Larvik

Jeg er avslappet og livlig. Jeg gjør akkurat det som passer meg og har sjeldent planer, men samtidig er jeg alltid fullbooket. Jeg har gode venner som tar vare på meg, og jeg prøver så godt jeg kan på det samme. Disse gode vennene er grunnen til at det skjer noe som helst i hverdagen, og ellers så er det mote, kunst, litteratur og musikk som interesserer meg og er det jeg skriver om, som oftest. Jeg bruker bloggen som en slags dagbok, terapeut eller en måte å bare tømme hodet mitt på, og fylle det opp igjen med gode idéer fra internettet! Og jo! Jeg bor og studerer i England, London! Og trives veldig godt med det.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits