styles

Må bare starte med dagen min, opp klokken seks, busse klokken sju, så til Tønsberg, der finner jeg ikke stedet jeg skal, forveksler mellom sjøboden og tollboden så jeg tenker, hm, fri! Så da tar jeg bussen tilbake. I Sandefjord får jeg svar, det er tollboden, tilbake til Tønberg der jeg går feil igjen men til slutt finner det. Så klarer jeg å duppe av i møte med DKS (den kulturelle skolesekken), det var litt flaut. masse rektorer fra hele Vestfold osv. 
Så kommer jeg hjem, vandrer litt på Nordbyen, Michelle kom på besøk, det var koselig! Har ikke sett henne siden, ja, lenge siden. 

Så på noe annet, jeg har fått helt hekta på Ke$ha og Rihanna, stilmessig og musikk! Elsker stilen, eller klærne dems da. Begge på sin måte, Ke$ha er liksom litt skitten, hippie, hipster isj... 
Menst Rihanna er litt rocka, tøff men samtidig søt! Vet ikke.. Elsker hverfall nye Rihanna og nye Ke$ha!
Det beste med nye Rihanna er at hun bruker mere sånne klær jeg ville gått i, ikke altfor mye, men samtidig et personlig preg over det. Men igjen, hvem i hollywood har et personlig preg except for Gaga? Neida.
Men liker liksom det lyse, alt (nesten) er så lyst og sommerlig! Noe som ikke er passende siden det er vinter! MEN! Hvem har noen gang brydd seg om uskrevne mote regler? Not me! 2 kommentarer

Therese Pettersen

17.des.2010 kl.00:35

Digger det røde håret til Rihanna:)

Grethe Marita

17.des.2010 kl.13:14

Therese Pettersen: Absolutt, men har sett bilder der hun retter ut håret, not very much! ;( Men med krøller er hun vakkerrrr!

Skriv en ny kommentar

Grethe Marita

Grethe Marita

19, Larvik

Jeg er avslappet og livlig. Jeg gjør akkurat det som passer meg og har sjeldent planer, men samtidig er jeg alltid fullbooket. Jeg har gode venner som tar vare på meg, og jeg prøver så godt jeg kan på det samme. Disse gode vennene er grunnen til at det skjer noe som helst i hverdagen, og ellers så er det mote, kunst, litteratur og musikk som interesserer meg og er det jeg skriver om, som oftest. Jeg bruker bloggen som en slags dagbok, terapeut eller en måte å bare tømme hodet mitt på, og fylle det opp igjen med gode idéer fra internettet! Og jo! Jeg bor og studerer i England, London! Og trives veldig godt med det.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits