Kjerringråd?

Jeg fikk et kjerringråd av Ilda, hvor hun har hørt det aner jeg ikke, men greia var at om man pusset tennene med salt, så blir de visstnok hvitere, så jeg måtte jo prøve, og resultatet ble: at det faktisk virket litt, eller så er det synet mitt som spiller meg en puss. Men uansett, skal prøve litt fremover å se hvordan det utvikler seg, haha. Også tenkte jeg på en ting, vil ikke bakepulver hjelpe da? Siden bakepulver gjør hvite slitte kopper helt hvite og blanke!? Jeg skal eksperimentere litt imorgen! Loca!

Vell, det er ikke så mye å fortelle om idag, jo! De to karane som var innom jobben for en tid tilbake som skulle ha klær var innom igjen, og spurte hva kalendertilbudet for dagen var. Haha, jeg ble litt klein tror jeg! Og så skjedde det og det og masse annet, og på skolen skulle vi bare skrive ned tankene våre i norsktimen, det var deilig, selv om ikke noe relevant eller meningsfullt var i hodet mitt akkurat da, men tankene flydde litt på tvers. Morosamt!

Uansett, her er bilde av toppen som lovet. Ja, jeg liker å posere foran kamera, men det ble ikke så veldig bra bilde da!
Men jo! Fin topp eller hva? og bare 50 kr på bik bok i Tønsberg!Foto: Grethe Marita, meg selv.

Men nå trekker jeg meg tilbake for å lese videre på kunst og formkultur prøven om Barokken! Spennans!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Grethe Marita

Grethe Marita

19, Larvik

Jeg er avslappet og livlig. Jeg gjør akkurat det som passer meg og har sjeldent planer, men samtidig er jeg alltid fullbooket. Jeg har gode venner som tar vare på meg, og jeg prøver så godt jeg kan på det samme. Disse gode vennene er grunnen til at det skjer noe som helst i hverdagen, og ellers så er det mote, kunst, litteratur og musikk som interesserer meg og er det jeg skriver om, som oftest. Jeg bruker bloggen som en slags dagbok, terapeut eller en måte å bare tømme hodet mitt på, og fylle det opp igjen med gode idéer fra internettet! Og jo! Jeg bor og studerer i England, London! Og trives veldig godt med det.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits