Helgen

Ja, igår så var jeg da i Tønsberg med Ilda. Det var kjempe koselig, vi shoppa ikke sååå mye, men fikk kjøpt meg en ganske kul topp på bik bok (legger ut bilde imorgen), og ilda kjøpte et par super kule sko, og jeg SKAL ha de samme om de ikke er utsolgt når jeg drar tilbake på onsdag. 

Vell, vi koste oss masse, kjøpte mat på subway og så ganske mye fint, for å si det sånn ;)
Også var det en mann som tryna, en gammel mann, jeg får helt panikk når sånt skjer, så jeg blir ikke helt capable til å hjelpe x) Uff. Men det gikk bra da! Og på bussen på vei hjem igjen så får jeg en fin samtale med en random kar som satt og latet som om han kjørte bussen. Det var gøy, MED lydeffekter! 

Hjemme var det avslutning for Input ungdoms møte på Betania, da var det dit å spille med Reflect, så neste gang blir på ny-året. 
Så var jeg med ilda igjen, Glenn kom en tur og vi tok oss turen til Fredtun fhs for å besøke Aida. Spille biljard klokka et på natta var gøy, tror vi ødela hele pepperkakebyen dems da, men den var god, hvis det hjelper noe?
Etter mye spilling hvor laget mitt tapte tre ganger på rad fordi jeg klarte å putte inn 8-ballen før jeg skulle dro vi hjem. Sov hos ilda og vi tulleringte såååå mye! Det var epic, sick gøy!!! 

Idag sto vi opp og skulle ta oss turen til Sandefjord og ta bilder, men vi droppa det og tok heller noen bilder i larvik og koste oss resten av dagen!
Det var en bra helg! Og jeg gleder meg til neste helg, da blir det julebord!! Her er et bilde av meg som ilda tok. Ble ikke heeelt fornøyd, men greit! :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Grethe Marita

Grethe Marita

19, Larvik

Jeg er avslappet og livlig. Jeg gjør akkurat det som passer meg og har sjeldent planer, men samtidig er jeg alltid fullbooket. Jeg har gode venner som tar vare på meg, og jeg prøver så godt jeg kan på det samme. Disse gode vennene er grunnen til at det skjer noe som helst i hverdagen, og ellers så er det mote, kunst, litteratur og musikk som interesserer meg og er det jeg skriver om, som oftest. Jeg bruker bloggen som en slags dagbok, terapeut eller en måte å bare tømme hodet mitt på, og fylle det opp igjen med gode idéer fra internettet! Og jo! Jeg bor og studerer i England, London! Og trives veldig godt med det.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits