Bloggfunn!

Nå har jeg lest i bloggen til Christopher M. Husby. Jeg har nok vært litt dømmende? Kan man si med tanke på at jeg ikke har villet og bare har kritisert, eller ikke kritisert, men mere gjort narr av, når temaet har dukket opp selvfølgelig, av Jan Thomas og Christopher. Men så så jeg at han tar bilder, noe jeg elsker å gjøre selv, og jeg så også at han har utrolig mye humor. Fantastisk. Det er noe dere aller fleste burde følge med på, eller titte innom om dere ikke er så veldig hyppige blogg lesere!!   
http://allchristopher.com/ er hvertfall stedet ;)  Alle syns det er gøy å titte litt på en kjendis privatliv, gjør vi ikke? Jeg vet jeg gjør.

Bilde: fra allchristopher.com

Jge vil også gi meg selv en klapp på skulderen, jeg syns jeg har blitt mye mye flinkere til å oppdatere bloggen, jeg skriver jo nesten hver dag, og mange av dere tenker nok at dere er dritt lei alle innleggene mine som har handlet om det de handlet. Dessuten så er det jo egentlig ingen som har noen med disse sakene å gjøre, men samtidig bruker jeg bloggen som et sted jeg kan tømme meg på. Selv om ingen svarer meg, så vet jeg noen leser, og det at jeg får det ut på en eller annen måte hjelper meg veldig. 

Tusen takk til blogg.no??  

Noe nytt?? Tidenes beste heldagsprøve oppgave: Desig. beltespenne eller en tattovering inspirert av barokk eller rokko stilen. Jeg valgte selvsagt rokokko, og jeg digget oppgaven, så var det rett på jobb kl 1600, der skjedde det egentlig ikke stort mye, salg og rydding. 
Skal få lagt ut bilde av originalen når jeg får den igjen og får tatt bilde! :) Awwsome! syns den ble ganske bra!

Jeg vil gjerne også gjøre mere ting fremover, ta flere bilder, imorgen skal jeg en tur til Tønsberg for juleshopping med Ilda, believe it or not, men det blir kos! Skal ta med kamera, og kanskje vi får tid til å ta noen bilder! 
Kos dere denne fantastiske fredagskvelden folks!

Én kommentar

Monica

10.des.2010 kl.22:17

Vi er vel alle litt nyskjerrige... og så er vi også veldig flinke til å sette hverandre i bås sånn at vi kan holde på våre egne grenser uten å ta hensyn til alt vi faktisk ikke vet om andre...

Skriv en ny kommentar

Grethe Marita

Grethe Marita

19, Larvik

Jeg er avslappet og livlig. Jeg gjør akkurat det som passer meg og har sjeldent planer, men samtidig er jeg alltid fullbooket. Jeg har gode venner som tar vare på meg, og jeg prøver så godt jeg kan på det samme. Disse gode vennene er grunnen til at det skjer noe som helst i hverdagen, og ellers så er det mote, kunst, litteratur og musikk som interesserer meg og er det jeg skriver om, som oftest. Jeg bruker bloggen som en slags dagbok, terapeut eller en måte å bare tømme hodet mitt på, og fylle det opp igjen med gode idéer fra internettet! Og jo! Jeg bor og studerer i England, London! Og trives veldig godt med det.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits