Ønskeliste

All I want for christmas is you! At least, that's what I thought I wanted, until I found out you didn't care anymore!

Det jeg vil ha nå er en perfekt kvinnelig kropp, langt skinnende hår, mindre blåmerker og en ny piercing, eller tattoo... men vi vet alle at jeg er stuck, som alle andre med virkeligheten, så tattovering får bare vente, så da er ønskelisten sånn her :

1. Penger, så jeg kan betale kjøretimene mine.
2. Egen data, gjerne bærbar, så jeg slipper å bli anoyed av mamma.
3. En varmeovn, fordi rommet mitt er drittkaldt!
4. En egen lusekofte, så pappa kan få igjen sin (6)
5. Wedges, disse er så fine, fra Acne footwear!

AAWWsooOmE!
Pappas digge lusekofte <3 Ingenting som den.

Jeg har følt meg ganske norsk idag, hatt på meg denne og sameskoene mine! Superdigg! Har hvertfall vært varm, pluss at det er skikkelig vintage! Haha, skoene er 14 år gamle og genseren ca 15, 16, 17?? 

Ok, det var ønskelisten, egentlig! Men ja.

Tar en dag av gangen, og jeg liker egentlig ikke jula  noe særlig, det liksom alltid noe stress! Buut, yeah... jeg er rastløs idag, men vil ikke gå ut. Vil sove!

2 kommentarer

beabeate

07.des.2010 kl.22:54

ah. lusekofte ser ganske bra ut syns jeg! Det ser til og med ut som det begynner å bli ganske populært også! :-) Jeg håper du får en slik god og varm genser i ordentlig ull.

Grethe Marita

09.des.2010 kl.22:04

beabeate: Jeg håper også jeg får en, en ordenltli lusekofte da! Men pappa sier de er så dyre <'3 Det er kjipt!

Skriv en ny kommentar

Grethe Marita

Grethe Marita

19, Larvik

Jeg er avslappet og livlig. Jeg gjør akkurat det som passer meg og har sjeldent planer, men samtidig er jeg alltid fullbooket. Jeg har gode venner som tar vare på meg, og jeg prøver så godt jeg kan på det samme. Disse gode vennene er grunnen til at det skjer noe som helst i hverdagen, og ellers så er det mote, kunst, litteratur og musikk som interesserer meg og er det jeg skriver om, som oftest. Jeg bruker bloggen som en slags dagbok, terapeut eller en måte å bare tømme hodet mitt på, og fylle det opp igjen med gode idéer fra internettet! Og jo! Jeg bor og studerer i England, London! Og trives veldig godt med det.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits