Mye rart i alt dette ingentinget

Idag har jeg hatt tidenes rareste dag på jobben! Når jeg starter så kommer det en dame som har tidenes største flekk på nesa, tror hun hadde bommet med lys rosa pudder! Og så når hun har betalt ferdig for genseren, snur hun seg plutsselig og spørr om jeg kjenner ei lita jente mellom 5 og 7 år, ja sier jeg og så tar hun en ringo pose opp og ber meg se oppi posen, og der ligger det et "brett" med glansbilder. Haha, det var sykt epic. 

Senere dukker det opp to gutter, de sto og snakket om en genser de syns var så fin, etter en stund sier han at det er ikke til han altså! Litt stressa. Så spørr han om jeg kan gi han noen råd om et kult kjerf, så jeg viser han noen, og de likte han ikke, fordi han liker ikke leopard mønster. HAN liker ikke det! Busted? Det var litt sketchy. 

Jaeh, etter jobb satt jeg på sporet og tok en øl med Angel, det var super koselig, synd vi ikke fikk være mer sammen, men imorgen da skal vi henge og slenge i det nye huset hans. It'll be chill! Yyeah!

2 kommentarer

beabeate

01.des.2010 kl.23:40

Det er fint at du henger med, Angèl, så han ikke blir ensom. :-)

Det er morsomt å buste folk som prøver å ro seg vekk fra ting. Altså som han gutten som ikke skulle ha genseren, men syns den var fin. ;-)

Grethe Marita

05.des.2010 kl.21:10

beabeate: Ja, jeg elsker å være med han! Han er så bra! :D Er litt dårlig til å ta kontakt eller ha tid da..

Det er ekstremt morsomt! Det er det morsomste med å jobbe i butikk, masse rare kunder! :D

Skriv en ny kommentar

Grethe Marita

Grethe Marita

19, Larvik

Jeg er avslappet og livlig. Jeg gjør akkurat det som passer meg og har sjeldent planer, men samtidig er jeg alltid fullbooket. Jeg har gode venner som tar vare på meg, og jeg prøver så godt jeg kan på det samme. Disse gode vennene er grunnen til at det skjer noe som helst i hverdagen, og ellers så er det mote, kunst, litteratur og musikk som interesserer meg og er det jeg skriver om, som oftest. Jeg bruker bloggen som en slags dagbok, terapeut eller en måte å bare tømme hodet mitt på, og fylle det opp igjen med gode idéer fra internettet! Og jo! Jeg bor og studerer i England, London! Og trives veldig godt med det.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits