Skinnet kan bedra!

I det siste har jeg fått helt dilla på skinn, hold on haters! Ikke ekte skinn ofc, ettersom jeg faktisk er vegetarianer, og det ville vært dumt å ikke spise dyret, men ha det på seg? 
Uansett, jeg har fått dilla på alt, spesielt ting som har en blanding av skinn og vanlig stoff, det er ekstremt mye kjørt og kjoler av denne typen ute å går i butikkene har jeg merket, og jeg er stooor fornøyd. Jeg har blandt annet kjøpt meg en skikkelig retro skinnbukse fra cubus! Faktisk! Tenker på 80-tallet right away! Også har jeg sett på en døds pheeet hatt/ lue på monki! Den er så kul, litt 60's! Og den koster ikke mere enn 150 spenn! Inte dårligt!


Noe annet jeg har fått veldig sansen for er også leopard mønster. Eller egentlig har jeg likt det en stund, men nå har jeg gått så langt at jeg kjøpte en leopard mønstret "pels" jakke fra Bik Bok! Jeg er crazy! Trodde aldro jeg skulle gå helt cruela del vill! Høhø...

Så til helgen er planen at jeg skal ut på byen, no 12 selvfølgelig ettersom jeg ikke har noe annet mulighet siden Larvik sucks! Men det er koselig, masse kjente! Og da, forhåpentligvis, skal jeg overaske med enda et skinnplagg ;) Latex? Hehe, nei, er nok ikke sååå vill... Men det blir AWesome! 

Jeg håper jeg får muligheten til å kose meg masse, og møte mennesker jeg ikek har sett på lenge å slå av en prat, det hadde kanskje vært noe! Tema for helgen er Twice as nice, og kleskoden dristig og lettkledd. Jeg kommer IKKE til å følge den kleskoden, men det blir fint å se mange jenter i korte kjoler som faller om og viser alt når de faller i de sykt høye stilettene og/ eller danser på plaformen ved speilene! Haha. Cero selvrespekt, I tell you! 


Annet? Denne helgen var jeg på spontan by-tur med Anders min gode venn på no 12, det var LAME, til vi skulle dra og folk begynte å komme. Just my luck!
Fra søndag til mandag var jeg på hyttetur med hovedelevrådet, DET er et kapittel for seg selv, men what happens in Vegas, stays in Vegas ;)  Hyttetur i skoletiden sier du? Nei sånnsett er det fint at vi er elevrådet, da får vi gyldig fravær for å kose oss på hyttetur! 

No lame, emotional stories today! ;)

2 kommentarer

Julia

30.nov.2010 kl.21:08

Elsker skinn. Spesielt brunt, mykt skinn :)

Grethe Marita

01.des.2010 kl.22:12

Julia: Ja, er veldig enig, og semsket, men absolutt ikke ekte! I just don't do that! :P Hehe... Og brunt stoff med skinn er kjempe fint! ...:D

Skriv en ny kommentar

Grethe Marita

Grethe Marita

19, Larvik

Jeg er avslappet og livlig. Jeg gjør akkurat det som passer meg og har sjeldent planer, men samtidig er jeg alltid fullbooket. Jeg har gode venner som tar vare på meg, og jeg prøver så godt jeg kan på det samme. Disse gode vennene er grunnen til at det skjer noe som helst i hverdagen, og ellers så er det mote, kunst, litteratur og musikk som interesserer meg og er det jeg skriver om, som oftest. Jeg bruker bloggen som en slags dagbok, terapeut eller en måte å bare tømme hodet mitt på, og fylle det opp igjen med gode idéer fra internettet! Og jo! Jeg bor og studerer i England, London! Og trives veldig godt med det.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits