Hipster style?

Jeg har fått med meg at det er noen som leser her, faktisk. Det hadde jeg ikke trodd. Tusen takk.
Så til noe jeg har tenkt på i noen dager. Jeg har lurt en stund på hva som var stilen som var inn nå, som for noen år tilbake var det sånne stygge 80-tals klær, sterke farger og stygge topper. Og så var det "emo", det var sykt mange emo-kids, og ja! Jeg var en av dem, flaut haha :P.

Men så var det nå, jeg har ikke klart å se det, men så har jeg oppdaget etterhvert mye snakk om "hipster". Og fant ut at det er vell det som er det store nå. Om jeg har hipster stil, nei, ville ikke sagt det, men kanskje noen trekk. Jeg elsker jo gammelt, vintage og secondhand, hatter, briller, blazers og hårbånd. Så noe er det vell.Så har jeg tenkt å gjøre noe med håret mitt, jeg har lenge tenkt å gjøre noe skikkelig crazy som aske blondt med rosa skjær, slik som på bilde øverst til høyre.  Eller så vil jeg muligens ha lugg, og farge håret lyst brunt eller mørkt?  

Jeg lurer på om jeg skal gjøre det før helgen? Eller etter jul?
Jeg vet ikke hvorfor jeg skriver dette, det er bare at jeg ikke helt vet hva jeg skal gjøre. Eller skrive. Jeg bare skriver og skriver, uten noe mening, fordi uansett hvor eller til hvem så kan jeg aldri si ting rett ut, akkurat slik jeg føler det. ...Én kommentar

Zoe

25.nov.2010 kl.18:57

Liker :D

Skriv en ny kommentar

Grethe Marita

Grethe Marita

19, Larvik

Jeg er avslappet og livlig. Jeg gjør akkurat det som passer meg og har sjeldent planer, men samtidig er jeg alltid fullbooket. Jeg har gode venner som tar vare på meg, og jeg prøver så godt jeg kan på det samme. Disse gode vennene er grunnen til at det skjer noe som helst i hverdagen, og ellers så er det mote, kunst, litteratur og musikk som interesserer meg og er det jeg skriver om, som oftest. Jeg bruker bloggen som en slags dagbok, terapeut eller en måte å bare tømme hodet mitt på, og fylle det opp igjen med gode idéer fra internettet! Og jo! Jeg bor og studerer i England, London! Og trives veldig godt med det.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits