Drømmer!

Igår natt da jeg skulle legge meg fikk jeg et bilde i hodet, det virket som om deler av hodet mitt, kraniet bare falt fra hverandre. Det var akkurat som om jeg tenkte, NÅ! skjer det, så skjedde det. Det stakk i hodet mitt og det kjentes ut som om blodårer røyk og det var fryktelig vondt! Så fikk jeg en følelse av at jeg reiste meg alt for fort opp, og falt tilbake og sovnet. Det var ganske ekkelt, og under de få sekkundene før jeg sovnet fikk jeg så mange idéer, så mange bilder av hvordan ting egentlig skal funkere, av hvordan verden egentlig skal fungere? for meg?

Jeg merker at irritasjon over meg selv, over mange ting bare vokser. Jeg ønsker å gjøre noe drastisk. Jeg vet jeg høres en smule emo ut, men det er sommerfugler i magen som gjør at jeg bare får lyst til å ta kvelertak på noen og ehh... vet ikke, drepe noen? Det høres grusomt ut, men jeg får den følelsen, også er den alltid etterfulgt av kvalme. Og hvorfor plager det oss så veldig?! øOOOOOGHAÆIÆDFIGÆJUHYDTSARYÅØPÆP'809T67OH

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Grethe Marita

Grethe Marita

19, Larvik

Jeg er avslappet og livlig. Jeg gjør akkurat det som passer meg og har sjeldent planer, men samtidig er jeg alltid fullbooket. Jeg har gode venner som tar vare på meg, og jeg prøver så godt jeg kan på det samme. Disse gode vennene er grunnen til at det skjer noe som helst i hverdagen, og ellers så er det mote, kunst, litteratur og musikk som interesserer meg og er det jeg skriver om, som oftest. Jeg bruker bloggen som en slags dagbok, terapeut eller en måte å bare tømme hodet mitt på, og fylle det opp igjen med gode idéer fra internettet! Og jo! Jeg bor og studerer i England, London! Og trives veldig godt med det.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits