17.nov.2010

Jeg vet ikke helt hvor jeg er! Eller hva jeg skal gjøre. Ting er sånn at jeg er så lei av å gi, gi, gi, gi og aldri får tilbake! Jeg spør hele tiden om ting, jeg snakker og forteller, men ting som skjer med deg får jeg alltid vite av andre. Hva skjedde med at du så på meg som en søster, men jeg føler meg nedprioritert! Unnskyldninger i massevis! Men nå er jeg mer eller mindre drittlei. Unnskyldningene er de samme hver gang, legg skylden på meg, jeg har dårlig tid, jeg kan aldri. Men det funker ikke over lenger tid. Jeg får aldri svar på tlf, og da er det fordi du ikke har penger på kortet. Men hva med når jeg ringer, og du har ikke alltid tomt for kontant på mobilen! Jeg har ikke mere å si, jeg vet ikke hva jeg skal si. Men det hjelper ikke, har det vist seg. 
Tomt for ord og følelser, plutselig har det endt opp med at jeg ikke kan fortelle alt. Plutselig så er stemninger blitt kleint og jeg har ikke samtale emner lenger. Hva skjer? Det er ikke at vi glir fra hverandre, umulig, men selv jeg skjønner ikke hva det er denne gangen. Dessuten fungerer ikke hodet mitt like godt i disse dager, ting er i full spinn på den måten at mye er på gang i hodet mitt så jeg blir litt nedbrutt. Jeg savner noen, jeg savner deg, jeg savner han, men mye som er for sent å fikse på, mye som er for sent å hente tilbake, og ikke minst er det fulstendig kaos i livet. Og vinteren igjen hjelper ikke akkurat til! Og jeg er aldri sulten lenger, jeg er kvalm hele tiden og hodet mitt tåler ingenting!
Så har jeg spansk eksamen imorgen, wish me good luck!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Grethe Marita

Grethe Marita

19, Larvik

Jeg er avslappet og livlig. Jeg gjør akkurat det som passer meg og har sjeldent planer, men samtidig er jeg alltid fullbooket. Jeg har gode venner som tar vare på meg, og jeg prøver så godt jeg kan på det samme. Disse gode vennene er grunnen til at det skjer noe som helst i hverdagen, og ellers så er det mote, kunst, litteratur og musikk som interesserer meg og er det jeg skriver om, som oftest. Jeg bruker bloggen som en slags dagbok, terapeut eller en måte å bare tømme hodet mitt på, og fylle det opp igjen med gode idéer fra internettet! Og jo! Jeg bor og studerer i England, London! Og trives veldig godt med det.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits