jaja....

Jeg er så dritt lei av å gi og gi, men får aldri noe tilbake! Jeg SPØRR om å få litt tid, fem min, men det får jeg heller ikke. Jeg føler meg utslitt for å hele tiden sloss for å kunne holde det sosiale nettverket oppe, ingen som gidder. Det er noen mennesker som en liksom tar som et selvfølge, og følelsen er samme tilbake, et sunt forhold! 

Men jeg trenger liksom den bestevennen jeg hadde i noen, den bestevennen jeg ALLTID kunne regne med var der etter to min, den som holdt rundt meg og ba meg gråte ut, sa alt kom til å gå fint.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Grethe Marita

Grethe Marita

19, Larvik

Jeg er avslappet og livlig. Jeg gjør akkurat det som passer meg og har sjeldent planer, men samtidig er jeg alltid fullbooket. Jeg har gode venner som tar vare på meg, og jeg prøver så godt jeg kan på det samme. Disse gode vennene er grunnen til at det skjer noe som helst i hverdagen, og ellers så er det mote, kunst, litteratur og musikk som interesserer meg og er det jeg skriver om, som oftest. Jeg bruker bloggen som en slags dagbok, terapeut eller en måte å bare tømme hodet mitt på, og fylle det opp igjen med gode idéer fra internettet! Og jo! Jeg bor og studerer i England, London! Og trives veldig godt med det.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits