judshflkasdg

Hei, idag så var jeg på mitt aller første julebord noensinn, med jobben! B YOUNG! yeah! MEN! Greia er at jeg har brygget på noe en stund nå, så jeg hadde feber da jeg kom frem ca og måtte dra sånn ca 4 timer før det egentlig er ferdig! Fml! Men nå er jeg sååå hot, bortimot 39 grader, og har en stemme som er hesere enn Brooke Davis <3


Er det dessuten galt av meg å si at jeg savner deg, så nærme var jeg fra å si det! SÅ Fkns nærme! Dritt! Jeg bare driver å innbiller meg at det er for sent, alt for sent!

2 kommentarer

Alice

07.nov.2010 kl.15:30

Det er ikke galt

Grethe Marita

07.nov.2010 kl.17:23

Alice: Du er søt, du! <3

Skriv en ny kommentar

Grethe Marita

Grethe Marita

19, Larvik

Jeg er avslappet og livlig. Jeg gjør akkurat det som passer meg og har sjeldent planer, men samtidig er jeg alltid fullbooket. Jeg har gode venner som tar vare på meg, og jeg prøver så godt jeg kan på det samme. Disse gode vennene er grunnen til at det skjer noe som helst i hverdagen, og ellers så er det mote, kunst, litteratur og musikk som interesserer meg og er det jeg skriver om, som oftest. Jeg bruker bloggen som en slags dagbok, terapeut eller en måte å bare tømme hodet mitt på, og fylle det opp igjen med gode idéer fra internettet! Og jo! Jeg bor og studerer i England, London! Og trives veldig godt med det.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits